konuyu doğru yere açtığımı umuyorum...benim problemim git gide artan ve artık rahatsızlık boyutuna varan unutkanlığım...hani en başta bir önceki akşam ne yedin gibi klasik sorularda bir an duraksadıktan sonra cvp veriyordum,ama daha sonra insanın hafızasına kazılması gereken iyi ya da kötü konuşmaları tekrar anımsamakta zorluk çektiğimi fark etmeye başladım.zamanla bırakın konuşmaları tekrar anımsamayı,bu dialogları 2gün gibi kısa bir süre içersinde bile tümden anımsamakta güçlük çektiğimi görüyorum.artık öyle bir hal aldı ki,yemek yaparken örneğin,buzdolabına gidip salça almam gerektiği zaman,buzdolabına varana kadar ne alacağımı unutuyorum.hepsinden ziyade bugün artık pes dedirtecek bir olayla karşı karşıya kaldım:biri oğlumun kaçıncı sınıfa gittiğini sordu,2-3saniye içersinde cvp verebildim ve bu beni gerçekten endişelendirmeye başladı.30'lu yaşların başındayım,hani bunuyor muyum acep diye netten bakiim dedim ama alzheimer gibi veya benzeri bir hastalığın eşiğinde olmadığımı da gördüm.çalışan bir bayan da değilim ki strese bağlayayım...aranızda benim bu sıkıntıma yardımca olacak biri varsa çok memnun olacam.şimdiden teşekkürler...