Sıkıntılı gunlerr yasıyorummm:((

SeRaRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
45
0
46
Selam herkeze baslıkta da goruldugu gıbı karmasık duygular ıcerısındeyımm derdımı paylaşacakk sıkıntımı bı nebze olsada azaltacakk arkadaslarla konusmak ıstıyorum
Evet bende cocuk sahıbı olmak ısteyen kısılerden bı tanesıyımm her sey denendı son cozum tup bebek karamsarlık dız boyuu ALLAH yardımcım olsun:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim senin yasadiklarini yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum. fakat kendini birakmamalisin bende bu ay 3. asilamami yaptiricam ilk ikisi olmamisti ve ben yikilmistim 4 senedir bebek istiyorum olmuyor benden sonra evlenenler ikinciye hamile ama ne yapalim allahin takdiri bu...bu ay olmayacagina emin gibiyim ama yinede bir umut iste olmassa zaten hic vakit kaybetmeden tup bebege gecicem..biliyorsun tup bebekte sans daha yuksek hamile kalmak icin...sizin sorun neydi canim neden olmuyor???

tek sen değilsin bunları yaşayan canım bizler hz. ibrahim ve hz. zekeriyanın tabi tutuldukları imtihanın muhataplarıyız bu hiç te kolay bir imtihan değil ama elden ümit etmekten el açıp yalvarmaktan başka hiç bişey gelmez allah hepimizin sabrını arttırsın...

Bu kulübe takılmadan önce kendimi çocuğu olmayanların en sıkıntılısı,durumu en kötüsü sanırdım.Takıl buralara mutlaka sıkıntın azalacak.Neler okudum neler gördüm.Ne çok eziyet çekenler var.Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah vakti geldiğinde

arkadaslar duygularımı paylaştıgınız ıcın ALLAH razı olsun Tabıı kı takdır ALLAH tan sadece sorunlar benım canımı sıkıyo

hepimizin kahrolduğu çok yorulduğu zamanlar oluyor bazen başımı alıp gitsem bile diyorum ama hep mutlak benden daha beteri de vardır deyip teselli olmaya çalışıyorum. emin ol bizden daha kötüsü de vardır canım sen allaha dayan ve sabırla bekle mutalak bizimde yüzümüz gülecek bir gün

morgul kardes sabrın sonu selamettır bılırım ben halıme sukredıyorum zaten ALLAH kotu durum vermesın benım sorunum ıse esımden dolayı sorun sahıbı kendısı ve saglık yonundne kendıne hıcc bakmıyooo:çok üzgünüm:

Ben sunu merak edıyorumm esı varıkosel amelıyatı olan vardır ıllakı varsa eger benı bılgılendırırlermı acaba benım esım amelıyat oldu kendıne dıkkat etmesı gerekır yıyecek olarak agırlık olarak bu amelıyatı gecıren bı erkek agırlık kaldırması dogrumu değilmi diyeee benım esım agır ıslerle cook ugrasıyooo amelıyatlı bı ınsan ıcın sorun olurmu:uhm::uhm:

canım benim eşim de ameliyat oldu fakat doktor bize ağırlıkla ilgili bişi demedi...beslenme ise hem kadın hem de erkek için önemli...sana üzülme diyorum bak burda yalnız değiliz herkesin bir sorunu var ya da sorunsuz sorunu...Rabbim çok büyük!

slm arkadaşlar.bende 2,5 yıllık evliyim.hala bebişim yok.Rabbim hrsyi kararlaştırmıştır.herseyin vakti zamanı vardır.bizlerin beklemekten,sabretmekten ve dua etmekten başka yapacak bşyimiz yok.Allah hepimize sabır versin.

benim esimde ameliyat oldu doktor bizede agirlik kaldirmasin demedi esin hamile degil ki :)))) ama beslenmesine dikkat etmeli bol su icmeli ve sigara iciyorsa birakmali yada en aza indirmeli canim!!!

canım benim erkek kardeşimde varikosel ameliyatı oldu...belki ağırlık kaldırma gibi işlerde değil ama ...çok stresli ve çok ama çok yoğun bir iş hayatı var:1no2::1no2:üstelik dahada fenası günde nerde ise iki pakete yakın sigara içer:mymeka:bunlara rağmen dr u ameliyattan sonra üç ay süre verdi(galiba bir müddette ilişki istirahati var bunun içinde)ve bir terslik olmazsa üç ayın sonunda eşin heran hamile olabilir dedi...a.sve gerçekten ameliyattan sonraki 4. ayda gelinimiz hamile kaldı:hooray:şimdide dünyalar güzeli bir kızımız var...martta 2 yaşını dolduracak...yavaş yavaş 2.yi düşünmeye başladılar bile:içelim:hiç endişe edip strese girme Allah'ın izni ile inşallah olacaktır rahat ol lütfen:1hug::teselli:

olmayinca tutmayinca hep moralimiz sifir oluyor ama sükür diyorum buna ya allah korusun kötü hastalik olsa caresiz neler var simdi en ufak seyde kanser allah korusun onun icin allaha sükür diyelim canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…