Pozitif düsünce,dua adına ne derseniz.Merhabalar hanımlar..
Bu aralar içsel olarak huzursuz dönemlerimdeyim.Okulumun son senesi iki senelik bir bölüm okuyorum dört seneye tamamlamak istiyorum bu yüzden sınava hazırlanıyorum ayriyetten okulun dersleri var her gün online onlara katılıyorum.Okul dersleri yüzünden pek sınava hazırlanamasam da yapmaya çalışıyorum bir şeyler.Gerçekten hem bedenen hem ruhen yorgunum.Ayrıca tiroit hastasıyım her gün ilaç kullanıyorum aşırı yorgunluk var üzerimde ek olarak vitamin alıyorum ama ne fayda...Bir de ailevi sıkıntılarım da oluyor.Bunlar yetmezmiş gibi erkek arkadaşımla aram pek iyi değil o da ben de sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz.Hem bedenen hem ruhen çok yorgunum anlayacağınız..Kendimi hiç iyi,hiç değerli hissetmiyorum.Salmış bir vaziyetteyim.Kendimi hiç mutlu hissedemiyorum..Çok yoruldum. Ailevi sorunlar,ilişkimde sıkıntılar,okul,ders.....Çok mutsuzum,moralim çok bozuk.Bana ne önerirsiniz? Kendimi iyi hissedemiyorum.Aynı durumda olan,olmayan herkesin bir şeyler demesini bekliyorum gelin dertleşelim..
Teşekkür ediyorum bir umut bekliyorum ben de o günleri inşAllah güzel olur her şey sizin adınıza da sevindim hep mutlu olursunuz umarım :)Yillar once benzer bir surecten ben de gectim. Okulum bir sene daha uzamisti, gelecegimi goremiyordum, arkadasim yoktu, erkek arkadasim hic yoktu, cunku bana bakan kimse yoktu nedenseevde de sorunlarim vardi annemle. Mutsuz,huzursuz, yalniz, boslukta.. uzun bir sure gecirdim. Epey uzun.. Sonra nasil toparladin dersen, bir anda olmadi. Bir iki kisa sureli ise girdim, orda da cok yoruldum,insani calisma kosullari yoktu. daha da mutsuzlastim..en son masabasi bir ise basladim ve benim icin gunesin parladigi yillar.. ozguvenim geri geldi, ic huzurum geri geldi, ufak da olsa duzenli bir maasim oldu. Gelecege daha umutlu baktim. Sonrasinda hayatima biri girdi. Onu sevdim ama bir yandan da hep gozlemledim, nasil biri,nasil bir aile babasi olur vs. Simdi evliyiz:)
Demem o ki hayat benim icin de hep yukselen bir grafik cizmedi. Inisleri cikislariyla kabul ettim yasami. Kotu sureclerin bir gun gececegine inanarak.. Sen de inan
ben motive etme konusunda çok iyiyim fakat kendimi motive edemem aslaBen öyle zor dönemlerden geçerken hep kendime şunu derim;
Bunlar geçecek sen kaymağını yiyeceğin günleri düşün.
Bu beni çok motive ediyor.
ben motive etme konusunda çok iyiyim fakat kendimi motive edemem asla
Allah razı olsun teşekkür ediyorumBuraya herkes derdini yazsa ne fayda ? Ben simdi yazsam 20 satır yazı okursunuz.
Bir yerde okumuştum. Diyor ki bir yazıda '' siz derdi onkoloji koridorlarında müjdeli haber bekleyenlere sorun '' ..
Ne büyük cümle değil mi? Ne kadar şükürsüzüz değil mi ? Kanseri yendi cümlesini duymak için dünyaları verecekler var bu hayatta. Sizin benim gibi gündelik sorunları olsun diye dua edenler var. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun.
Bunun dışında bundan 100 yıl sonra hiçbirimiz hayatta olmayacağız. Oturduğumuz evlerde başkaları oturacak, yürüğümüz yollarda başkaları yürüyecek. Yani biz bir hiç olarak göçeceğiz dünyadan. Ama yüzyıllarca yaşayacak gibi dert ediniyoruz ne garip değil mi?
Bunları benimde kabul edip sindirmem çok zaman aldı. Şimdi huzura kavuştum bitti mi? Hayır. İnsanoğlu tabiki üzülecek. Tabiki yorulacak. Ama hiçbirşeyin kalıcı olmadığına tamamıyla inandığında herşey daha kolay güzel kardeşim.
Sana önerebileceğim ; namaz kıl, dua et, meditasyon yap. Hangisi sana doğru geliyor ve rahatlatıyorsa.
Erkek arkadaşına da kendine de zaman tanı. Sessizlik size iyi gelebilir. Bir amacın var lisans bitirmek istiyorsun peşini bırakma bu harika birşey.
Allah yardımcın olsun.
Doktora en son ne zaman gittiniz?Tiroid ruh sağlığı üzerinde ciddi etkileri var, bu yüzden uzun süre geçtiyse kontrolünüz üzerinden değerlerinizibir ölçtürün derim.Merhabalar hanımlar..
Bu aralar içsel olarak huzursuz dönemlerimdeyim.Okulumun son senesi iki senelik bir bölüm okuyorum dört seneye tamamlamak istiyorum bu yüzden sınava hazırlanıyorum ayriyetten okulun dersleri var her gün online onlara katılıyorum.Okul dersleri yüzünden pek sınava hazırlanamasam da yapmaya çalışıyorum bir şeyler.Gerçekten hem bedenen hem ruhen yorgunum.Ayrıca tiroit hastasıyım her gün ilaç kullanıyorum aşırı yorgunluk var üzerimde ek olarak vitamin alıyorum ama ne fayda...Bir de ailevi sıkıntılarım da oluyor.Bunlar yetmezmiş gibi erkek arkadaşımla aram pek iyi değil o da ben de sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz.Hem bedenen hem ruhen çok yorgunum anlayacağınız..Kendimi hiç iyi,hiç değerli hissetmiyorum.Salmış bir vaziyetteyim.Kendimi hiç mutlu hissedemiyorum..Çok yoruldum. Ailevi sorunlar,ilişkimde sıkıntılar,okul,ders.....Çok mutsuzum,moralim çok bozuk.Bana ne önerirsiniz? Kendimi iyi hissedemiyorum.Aynı durumda olan,olmayan herkesin bir şeyler demesini bekliyorum gelin dertleşelim..
ara ara gidiyorum değerlerim tiroit hastası değerleri olduğu için sürekli olarak ilaç kullanmak durumundayımDoktora en son ne zaman gittiniz?Tiroid ruh sağlığı üzerinde ciddi etkileri var, bu yüzden uzun süre geçtiyse kontrolünüz üzerinden değerlerinizibir ölçtürün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?