- Konu Sahibi --Beyzanur--
-
Di mi? Herhangi baska bir sikayetim olsa gidicem ama sirf kasinti icinde genel cerraha gitmek istemiyorum. Kanama şişlik vesaire yok cunku
o bölge iin vucudun müdürü denilir :))Bugun doktora gideceğim lakin takintli bir insanim sizlerden basina gelen varsa yol yordam gosterin lutfen
Yaklasik 3 gun once genital bolgemi temizledim. Ilk bas ondan kaynaklu oldugunu dusunuyordum tahris olmustur filan diye ama bu kadar uzun surunce isin rengu değişti. Anus bolgesinde baslayan bazi zamanlar vajina kisminada yayılan dehset bir kasinti var.. Ama genel olarak arka kisimda distan bakilinca pembelik var onun disinda bisey gozukmuyor... Bugun gece cok kasininca kurttan suphelendim ama bu illet bana nasil bulasti anlamiyorum. Sucuj sosis salam turu seyleri cok tuketmem.. Bir ands cikti ne olur yardimci olun ciddi birsey degildir di mi?
O koltuğa oturunca bana bi ağlama geliyor yani dokunsalar hüngür hüngür ağlayacağım tüm kadınlık adına.Sadece kaşıntı varsa bi krem var hemen geçiriyor.
Eczaneye sorup alabilrsin..
Bende bir kere muayene oldum bende yanma , kaşıntı , sık idrara çıkma ve felaket akıntı vardı.
Aman allahım çok utanıyorsun
Ben evli oldugum için vajinama bir cihaz soktular
Elim ayağım boşaldı o anda ilk defa başıma geldıği için .
Muayeneden çıktıgımda eşim noldu yüzün bembeyaz falan demişti
Off kadın olmakk zorrrrrr
kız bu neeee böyle muayne mi olur4 ayak üstünde durup popoyu havaya kaldırıyosun
1 dk ancak sürüyor
Elle muayene oluyor biraz içine doğru
Yok hayir tuvalet esnasinda zorlanmiyorumda sadece kafayi yedirtecek bir kasinti var... Allah korusun kil kurdundan suphelendim ama kasinti disinfs onunda baska belirtilerini yasamadimAnusde kanama yoksa genel cerraha gitmenize gerek yok mantar olabilir yanma ve kaşıntı yapar
Kaba tahlil yaptirin kurt varsa çıkar birdaha makina kullanmayın aman ve alkollu suyla dezenfekte edin makinayi bide sirkeli suyla bolgenizi yıkayın bi çok etkiliYok hayir tuvalet esnasinda zorlanmiyorumda sadece kafayi yedirtecek bir kasinti var... Allah korusun kil kurdundan suphelendim ama kasinti disinfs onunda baska belirtilerini yasamadim
kız bu neeee böyle muayne mi oluryatıyorsun sol yanına üstteki bacağını one doğru kıvırıyorsun. muayne hep böyle gördüm senin dediğim benim psikolojimi bozdu
Inanin bunu bende düşünüyorum.. Ama hic bu kadar kasintili bir pisik olmamistim. Biraz takintili bir insanim.. Dunden beri görmediğim popo fotografi kalmadi afedersiniz... Insanin basina gelmeyince bilmiyormus makatla ilgili bile ne kadar cok hastalik varmis.. O mu bu mu diye bakmaktan .. Basur degil cunku kanamam veya tuvaletimde zorlanma yok. Kil kurdu dediler tiksindim herseyi yikamaya attim ama tuvalette gorunuyormus oyle biseyde gormedim.. Dediginiz gibi baya tahris sonucu pisik oldum sanirim.. O yuzdrn pruzon pomad diye bi krem varmis onu aldim insallah sifa olur..çok basit gibi gelecek ama pişik olmuş olabilir misiniz
yani tüyler gidince tahriş olmuştur
az da ıslak kaldı ise ya da çamaşırınız pamuklu değil veya günlük ped vs kullandı iseniz pişik olabilirsiniz
aslında bir bepanten bile işinizi halledebilir belki de
çünkü dışından pembe demişsiniz o pişikte de oluyor
Ismini biliyot musunuz acaba? Pruzon pomad adli bi krem aldim. Çare olmazsa onu kullanayim..kaşıntı varsa bi krem var hemen geçiriyor dışı yeşil.eczaneden reçetesiz alınıyor
ya öyle yapmasınlar daha insanı germeyecek bir muayne varken o nedir yaniBir kere bende gitmiştim o bölge için genel cerraha. Banada sedyeye çık secde pozisyonuna geç demişti bakakalmistim. Secdeye kapanır namaz kilar gibi dur demişti o şekilde muayene etmişti.
Bir baska bayan doktorda aynı sizin dediginiz gibi yapmıştı yan yatirarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?