Sıkıntılı bölge; Anüs

Epilasyon kaynaklı
Epilasyondan önce kaşıntı yoktu sonra oldu değil mi
Tahriş olmuş ondan

o bölge iin vucudun müdürü denilir :))

anüste çatlak oluşmuş onun için kaçıntıyı hissetmemeniz için oncelikle anestol pomat kullanabilirsiniz ve bepanterle masaj yapın.bundan önce hafif sıcak suya oturun.kzım kabız oldugu zamanlar çok çatlağı olurdu ondan biliyorum tedaviyi

Hemoroid olabilir, veya anal fissür. Bunu anlamak için de doktor şart.

O koltuğa oturunca bana bi ağlama geliyor yani dokunsalar hüngür hüngür ağlayacağım tüm kadınlık adına.

Genital bölgenizi kafanıza gör sabunla, kremle vs. temizleyemezsiniz. Orası inanılmaz hassas ve milyonlarca yararlı akıntı ve bakteri var. Siz temizliyorum derken bunlardan arındırıyorsunuz ve savunmasız hale getirmiş olabilirsiniz. Bunun için özel kremler, bezler, jeller var. Hiç önerilen bir şey değil. Yanlış bişey yaptıysanız alerji olabiliriniz, tahriş olabilir, mantar kapmış olabilirsiniz.
Doktora gitmeniz şart.

4 ayak üstünde durup popoyu havaya kaldırıyosun
1 dk ancak sürüyor
Elle muayene oluyor biraz içine doğru
kız bu neeee böyle muayne mi olur yatıyorsun sol yanına üstteki bacağını one doğru kıvırıyorsun. muayne hep böyle gördüm senin dediğim benim psikolojimi bozdu

Anusde kanama yoksa genel cerraha gitmenize gerek yok mantar olabilir yanma ve kaşıntı yapar

Anusde kanama yoksa genel cerraha gitmenize gerek yok mantar olabilir yanma ve kaşıntı yapar
Yok hayir tuvalet esnasinda zorlanmiyorumda sadece kafayi yedirtecek bir kasinti var... Allah korusun kil kurdundan suphelendim ama kasinti disinfs onunda baska belirtilerini yasamadim

Yok hayir tuvalet esnasinda zorlanmiyorumda sadece kafayi yedirtecek bir kasinti var... Allah korusun kil kurdundan suphelendim ama kasinti disinfs onunda baska belirtilerini yasamadim
Kaba tahlil yaptirin kurt varsa çıkar birdaha makina kullanmayın aman ve alkollu suyla dezenfekte edin makinayi bide sirkeli suyla bolgenizi yıkayın bi çok etkili

kız bu neeee böyle muayne mi olur yatıyorsun sol yanına üstteki bacağını one doğru kıvırıyorsun. muayne hep böyle gördüm senin dediğim benim psikolojimi bozdu

Bir kere bende gitmiştim o bölge için genel cerraha. Banada sedyeye çık secde pozisyonuna geç demişti bakakalmistim. Secdeye kapanır namaz kilar gibi dur demişti o şekilde muayene etmişti.

Bir baska bayan doktorda aynı sizin dediginiz gibi yapmıştı yan yatirarak.

Inanin bunu bende düşünüyorum.. Ama hic bu kadar kasintili bir pisik olmamistim. Biraz takintili bir insanim.. Dunden beri görmediğim popo fotografi kalmadi afedersiniz... Insanin basina gelmeyince bilmiyormus makatla ilgili bile ne kadar cok hastalik varmis.. O mu bu mu diye bakmaktan .. Basur degil cunku kanamam veya tuvaletimde zorlanma yok. Kil kurdu dediler tiksindim herseyi yikamaya attim ama tuvalette gorunuyormus oyle biseyde gormedim.. Dediginiz gibi baya tahris sonucu pisik oldum sanirim.. O yuzdrn pruzon pomad diye bi krem varmis onu aldim insallah sifa olur..

ya öyle yapmasınlar daha insanı germeyecek bir muayne varken o nedir yani

Kullandiginiz eldivene karsi yani lateks alerji olabilir gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…