Sıkıntılı bölge; Anüs

--Beyzanur--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
117
224
103
28
Bugun doktora gideceğim lakin takintli bir insanim sizlerden basina gelen varsa yol yordam gosterin lutfen

Yaklasik 3 gun once genital bolgemi temizledim. Ilk bas ondan kaynaklu oldugunu dusunuyordum tahris olmustur filan diye ama bu kadar uzun surunce isin rengu değişti. Anus bolgesinde baslayan bazi zamanlar vajina kisminada yayılan dehset bir kasinti var.. Ama genel olarak arka kisimda distan bakilinca pembelik var onun disinda bisey gozukmuyor... Bugun gece cok kasininca kurttan suphelendim ama bu illet bana nasil bulasti anlamiyorum. Sucuj sosis salam turu seyleri cok tuketmem.. Bir ands cikti ne olur yardimci olun ciddi birsey degildir di mi?

Valla doktordan başka bir çözümü yok
Belki alerjidir
Bişey dokunmuştur
Bir an önce çözümüne bakın
Benim de çatlak var 2 tane
Kanama ve kaşıntı yapıyor
Utana sıkıla genel cerraha gittim
Herhalde artık hiçbir şeyden utanmam daha

Bir de temizledim derken epilasyon mu yaptınız
Jilet falan ise üst yüzeyi tahriş etmiş olabilirsiniz
O zaman çok kaşıntı olabiliyor

Bir de temizledim derken epilasyon mu yaptınız
Jilet falan ise üst yüzeyi tahriş etmiş olabilirsiniz
O zaman çok kaşıntı olabiliyor
Yok eldivenle yaptim ama sonradan kucukler kalmasin diye epilasyon aletiyle üstünden gectim oda hatir hutur daliyor ondan tahris ettim sandım ama 3 gun bitti ve surmedigim nemlendirici tarzi krem kalmadi.. Bende genel cerraha randevu aldim muayyene coo mu kotu ;((

4 ayak üstünde durup popoyu havaya kaldırıyosun
1 dk ancak sürüyor
Elle muayene oluyor biraz içine doğru

Geçmiş olsun nerede sıkıntı ağrı varsa Dr oraya bakıyor ben de bir kez muayene oldum utanıyorsun ama yapacak bir şey yok

Sadece kaşıntı varsa bi krem var hemen geçiriyor.
Eczaneye sorup alabilrsin..

Bende bir kere muayene oldum bende yanma , kaşıntı , sık idrara çıkma ve felaket akıntı vardı.

Aman allahım çok utanıyorsun
Ben evli oldugum için vajinama bir cihaz soktular
Elim ayağım boşaldı o anda ilk defa başıma geldıği için .
Muayeneden çıktıgımda eşim noldu yüzün bembeyaz falan demişti
Off kadın olmakk zorrrrrr

Doktordan cekinmene gerek yok. Her hastalik bir insanlar icin.

Benim buna benzer sorunum patlıcan, çiğ domates filan yedikden sonra oluyor mesela... bir hafta sonra geciyor.

Kurttan eminsen yani dışkıda gördüysen genel cereahlık bir durum yok. Bir ilaç var iki kullanımda bitiriyor kurdu. Sağlık ocağındaki hekime bile yazdırabilirsin, bilmiyorum reçetesiz de satılıyordur belki.

Bence direk genel cerraha gitmeye gerek yok. Anlaması lazım aile hekiminin de.

wc ihtiyacını gördükten sonra yıkarak temizle küçük havlu ya da eskimiş atletlerden kendine bez yap bölgeyi kurut bazen temizlik ile alakalı da oluyor

çok basit gibi gelecek ama pişik olmuş olabilir misiniz

yani tüyler gidince tahriş olmuştur

az da ıslak kaldı ise ya da çamaşırınız pamuklu değil veya günlük ped vs kullandı iseniz pişik olabilirsiniz

aslında bir bepanten bile işinizi halledebilir belki de

çünkü dışından pembe demişsiniz o pişikte de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…