• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntıdan kalbim yerinden çıkacak gibi

Dilasare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar hakkınız helal edin bir hayli konu açtım .
Ama korkularım çok .
İlk gebeliğim güzel geçmişti oğlum 7 yaşında .
İkinci gebelik 13+2 de suyum aniden patlaması ile düşük ile sonuçlandı .Temmuz ayında.
Ve yakın zamanda tekrar hamile olduğu mu öğrendim .
20 Kasım beta =144 kese görünmedi
22 Kasım beta =370
25 Kasım hastaneye gittim kese görünmedi doktor normal zaten çok düşük betayla başlamışız dedi ve
27 Kasım Beta =2986
Daha hastaneye gitmedim bu sonuçtan sonra ayın 6 sı randevum var .
Şeker çıktı birazda karaciğer enzimlerim yüksek
Kese niye görünmedi diye kafaya takmaya başladım .
Acaba farklı bir gebelik mi diye .
Açık çok az kahve akıntım var tüm hamileliklerimde vardı .
Öyle bir ağrım yok arada hafif giren giden bit ağrım oluyor sadece .
Çok korkuyorum Beta kaç olunca kese görünür .

Nette 3.500-5.000 arası olduğunde kese görünür yazıyor ama ben 10.000 de gitmiştim o zaman görünmüştü. İçinizi ferah tutun ayın 6sına kadar değeriniz çok ilerlemiş olur zaten maşallah çok güzel artmış

Kızlar hakkınız helal edin bir hayli konu açtım .
Ama korkularım çok .
İlk gebeliğim güzel geçmişti oğlum 7 yaşında .
İkinci gebelik 13+2 de suyum aniden patlaması ile düşük ile sonuçlandı .Temmuz ayında.
Ve yakın zamanda tekrar hamile olduğu mu öğrendim .
20 Kasım beta =144 kese görünmedi
22 Kasım beta =370
25 Kasım hastaneye gittim kese görünmedi doktor normal zaten çok düşük betayla başlamışız dedi ve
27 Kasım Beta =2986
Daha hastaneye gitmedim bu sonuçtan sonra ayın 6 sı randevum var .
Şeker çıktı birazda karaciğer enzimlerim yüksek
Kese niye görünmedi diye kafaya takmaya başladım .
Acaba farklı bir gebelik mi diye .
Açık çok az kahve akıntım var tüm hamileliklerimde vardı .
Öyle bir ağrım yok arada hafif giren giden bit ağrım oluyor sadece .
Çok korkuyorum Beta kaç olunca kese görünür .
Benim 7. Haftaya kadae gorunmemisti kese. Ama betam sizinkine yakin çıkmıştı icinizi ferah tutun. Sanirim kimyasaldan korkuyosrsunuz ama kimyasal kanamayla atiyor kendini bu kadar beklemezdi diye dusunuyorum. Dua edin rahatlayin. Bir baktirin. Bende iki kimyasaldan sonra sukurler olsun suan hamileyim. 22 haftalik. Sizde saglikla huzurla ilerleyin insallah🌸💙

Nette 3.500-5.000 arası olduğunde kese görünür yazıyor ama ben 10.000 de gitmiştim o zaman görünmüştü. İçinizi ferah tutun ayın 6sına kadar değeriniz çok ilerlemiş olur zaten maşallah çok güzel artmış
Çok teşekkür ederim 🌸
Ters bir şey olur diye korkuyorum
Rabbime sığınıyorum

Benim 7. Haftaya kadae gorunmemisti kese. Ama betam sizinkine yakin çıkmıştı icinizi ferah tutun. Sanirim kimyasaldan korkuyosrsunuz ama kimyasal kanamayla atiyor kendini bu kadar beklemezdi diye dusunuyorum. Dua edin rahatlayin. Bir baktirin. Bende iki kimyasaldan sonra sukurler olsun suan hamileyim. 22 haftalik. Sizde saglikla huzurla ilerleyin insallah🌸💙
İnşallah çok teşekkür ederim güzel mesajınız için
Maşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🤲🏻

Biraz rahat mı olsanız? Hiç çocuğunuz olmasa bir nebze anlayacağım ama zaten bir çocuğunuz var. Gün aşırı aynı konuyu açıyorsunuz, kendinize zarar vereceksiniz artık. Açtığınız her konuda yaşadığınız stres belli oluyor. Biraz akışına bırakın her şeyi, inancınız doğrultusunda dua edin, meditasyon yapın ve doktorlar ne derse ona kulak verin.

Biraz rahat mı olsanız? Hiç çocuğunuz olmasa bir nebze anlayacağım ama zaten bir çocuğunuz var. Gün aşırı aynı konuyu açıyorsunuz, kendinize zarar vereceksiniz artık. Açtığınız her konuda yaşadığınız stres belli oluyor. Biraz akışına bırakın her şeyi, inancınız doğrultusunda dua edin, meditasyon yapın ve doktorlar ne derse ona kulak verin.
Haklısınız sürekli dua ediyorum aynı şeyleri yaşarım diye korku oluşuyor

Bir cocugunuz var. Ikinciyi istemeniz de cok normal
Allah omur verdiyse ,dogacak o bebek
Bazilari var,duyuyoruz .hamileligini bile anlamiyor, karin agrisiyla gidiyor bebek doguyor.
Bazilari da ne kadar dikkat etse olmuyor.
Bence oluruna birakin , baska seylere odaklanin😊

Hiç çocuğum yok 2 başarısız deneme şuan tüp ile gebeyim çok yeni daha kese görmedim ama senin kadar stres olmadım sal biraz canım ya bir tane evladın var hiç değilse her şey nasip korksan stres yapsan ne geçecek eline? Her şey olacağına varıyor sonuçta kitap oku çocuğun ile ilgilen gerekirse pskolojik destek al bebeğe zarar verirsin böyle

Bir cocugunuz var. Ikinciyi istemeniz de cok normal
Allah omur verdiyse ,dogacak o bebek
Bazilari var,duyuyoruz .hamileligini bile anlamiyor, karin agrisiyla gidiyor bebek doguyor.
Bazilari da ne kadar dikkat etse olmuyor.
Bence oluruna birakin , baska seylere odaklanin😊
Çok haklıymış Eabbim ömür verdiyse gelecek dünyaya sürekli duamı kabul diyorum Rabbime sığnıyorum 🤲🏻🌸

Hiç çocuğum yok 2 başarısız deneme şuan tüp ile gebeyim çok yeni daha kese görmedim ama senin kadar stres olmadım sal biraz canım ya bir tane evladın var hiç değilse her şey nasip korksan stres yapsan ne geçecek eline? Her şey olacağına varıyor sonuçta kitap oku çocuğun ile ilgilen gerekirse pskolojik destek al bebeğe zarar verirsin böyle
Çok haklısınız yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Rabbime sığmıyorum en iyisini o bilir

Son düzenleme:
Back
X