veronika_nika Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 1.088 953 3 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #1 Depresyondayım ve sigarasızım
veronika_nika Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 1.088 953 3 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #2
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 39 4 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #3 Gelin beraber içelim. Hem dertleşirizde. Benim de malum dönem çok gerginim. Herkese her şeye sinirleniyorum.
Gelin beraber içelim. Hem dertleşirizde. Benim de malum dönem çok gerginim. Herkese her şeye sinirleniyorum.
veronika_nika Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 1.088 953 4 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #4 pinoli .!.: Gelin beraber içelim. Hem dertleşirizde. Benim de malum dönem çok gerginim. Herkese her şeye sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... İçelim ben de gerginim bu günlerde
pinoli .!.: Gelin beraber içelim. Hem dertleşirizde. Benim de malum dönem çok gerginim. Herkese her şeye sinirleniyorum. Genişletmek için tıkla... İçelim ben de gerginim bu günlerde
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 39 4 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #5 veronika_nika .!.: İçelim ben de gerginim bu günlerde Genişletmek için tıkla... Ben bir tane içtim geldim Buyrun burdan yakın.
veronika_nika .!.: İçelim ben de gerginim bu günlerde Genişletmek için tıkla... Ben bir tane içtim geldim Buyrun burdan yakın.
veronika_nika Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 1.088 953 4 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #6 pinoli .!.: Ben bir tane içtim geldim Buyrun burdan yakın. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun kocamdan gizli içiyorum
pinoli .!.: Ben bir tane içtim geldim Buyrun burdan yakın. Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun kocamdan gizli içiyorum
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 39 4 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #7 veronika_nika .!.: Afiyet olsun kocamdan gizli içiyorum Genişletmek için tıkla... Eşiniz gelince benim elime tutuşturursunuz. Pinoli'nin dersiniz.
veronika_nika .!.: Afiyet olsun kocamdan gizli içiyorum Genişletmek için tıkla... Eşiniz gelince benim elime tutuşturursunuz. Pinoli'nin dersiniz.
veronika_nika Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2014 1.088 953 4 Şubat 2015 Konu Sahibi veronika_nika #8 pinoli .!.: Eşiniz gelince benim elime tutuşturursunuz. Pinoli'nin dersiniz. Genişletmek için tıkla... yakalanicam diye korkuyorum bu sogukta evi havalandiriyorum sürekli
pinoli .!.: Eşiniz gelince benim elime tutuşturursunuz. Pinoli'nin dersiniz. Genişletmek için tıkla... yakalanicam diye korkuyorum bu sogukta evi havalandiriyorum sürekli