Sıkıldım hep aynı, hep aynı

laves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
35
1
86
36
İstanbul
arkadaslar ya monotonlasmış bi hayatım var iş ev okul hep bu üçgende gidip geliyorum sitres sitres derken kendime vakıt ayıramıyorum.kendimde deişiklikler istıyorum bıraz madem hayatım deişmiyo kendimi deiştirim diyorum bende...saçımdan başlım dedim... klasiktirya hanı önce saçlardan başlar kadın milleti :)... saçım siyah boyatıcam ama hangi renk yapım bilmiyorum sonra da kıyaferlerim var tabı aynı şeyleri giyiyorum sürekli kot gömlek tişört falan yanı sizce daha deişik model ne giyebilirim varsa resim falan yollarmısınız bol pantolanlara merak sardım bu ara ama güvenemıyorum kendıme dar da olabılır nebilim :)... tepeden tırnağa bi deişiklik istiyorum... tabi saçlarım içinde bi renk önerırsenız resim falan yollarsanız sevınırım...simdiden teskkrler herkese...

aynı sorun bendede var arkadasım bende bılmıyorum gercekten sıkıldım artık senı cook ıı anlayabılıyorum

ya inan psikolojımı bozdu bu bakımsızlık sürekli aynı şeyler varsa resım falan yollarmısın ben de arastırıyorum netten bende yollarım sanada yardımcı olmus oluruz hem...

ahhh ahhh birde evli olup hem iş, hem ev, hemde çocuk, hem kocayla uğraşsaydınız nolurdu kızlar...

inanın evde eşofmanla dolaşıyorum kızım doğduğundan beri....

bence bugünlerin kıymetini bilin istediğinizi yapın canlarım...

ne yapalım ıste bulsak tarzımısı ben yapıcam sahsden ama yokkk yanı fıkır almama laızm bende takıp edıcem bu topıcı emınım kk kulubu bbayanları bızlere yardımcı olacak konuyu actııgn ıcınde tesskur edderım arkdasım

kadınlar kulubunde konuma kayılcak bana fıkır verıcek kımsecıkler yokmuuu burada kk kulubunde her konuda bı cozum oldu banada ıı gelıcek bı cozumler fıkırler verın onerın lutfen beklklıyorummmm

sorunun hayatının monoton ev-okul-iş şeklinde geçmesiyse çözümü saç başta değildir bence.
saçını boyasan üstündekileri değiştirsen nolcakki sonra onlar da sıradan gelmeye başlayacak.
yapman gereken şey hayatını ev-iş-okul üçgeninden biraz çıkarmak bence.
arkadaşlarınla çık dışarı, gez eğlen, daha önce yapmadığın aktiviteleri yap. o zaman asıl kurtulursun monotonluktan yerimseniben

Pilar dogru söylüyor.
Insan kendinde degisIklik yapabilir, güzel birseydir bu, yap bencede.
Ama monotonlasmis bir hayati degistirecegini bende zannetmiyorum.
Spor kulübüne felan yazilsan mesela olmaz mi?

Bende ayni is, uni ve ev arasindayim.
Ara sira arkadaslarlada cikiyoruz disari ama burda kiz olarak gidebilecegimiz yerler cok kisitli.
Gecen hafta yüzme sporuna basladim
9-11 yaslari arasinda gitmistim, cok uzun bir aradan sonra tekrar baslamak iyi geldi.
Ve su insani cok rahatlatiyor, bütün stresten arindiriyor.
Bence birde bunu dene.

o zaman baştan aşağı bi yenilik yapın
biz burdan ne söylesek boş çünkü her kızın tarzı farklı herkese ayrı saç rengi yakışıo, her vücutta her elbise güzel durmuo
mesela okulda ki kızlara bakıp modayı fln takip edebilirsin
saçların içinde kuaföre danış
ama bunlar geçici şeyler
bence kendine yeni uğraşlar bul boş zaamanlarında gez dolaş ama bundan daha önemlisi bi aktiviteyle uğraş farklı insanlarla tanış ne bilim kurslara falan gidebilirsin

son moda nneler var kızlar nasıl tarzları beynıyosunuz nasıl gıyınen kızlar aaa cok guzel durmus dıosunuz tarz degıstrmk ıstyoruz

o zaman baştan aşağı bi yenilik yapın
biz burdan ne söylesek boş çünkü her kızın tarzı farklı herkese ayrı saç rengi yakışıo, her vücutta her elbise güzel durmuo
mesela okulda ki kızlara bakıp modayı fln takip edebilirsin
saçların içinde kuaföre danış
ama bunlar geçici şeyler
bence kendine yeni uğraşlar bul boş zaamanlarında gez dolaş ama bundan daha önemlisi bi aktiviteyle uğraş farklı insanlarla tanış ne bilim kurslara falan gidebilirsin

ben hicbisey yapmasam, ugrasmasam hayatim ayni senin anlattigin gibi monoton ev-is arasinda gecerdi...ama ben bicok ugraslar buldum kendime arti yeni insanlarla tanismak icin firsatlar yaratiyorum ve de tanisiyorum da...hayatima renk geliyor...evlenince bicok sey kisitlanacak zaten simdi yap ne yapabiliyosan, evli gibi isten eve evden ise yapma

Banada oluyor böyle, bunalıyorum hergün aynı aynı... bu durumu değiştirme gibi pek şansım yok.. işten eve hergün aynı arkadaşlarımla oturup buluşup stres atmaya hiç zamanım olmuyor. Ancak ayak üstü konuşuyoruz..çok sıkıldığımda bunaldığımda bende kendimi değiştirme tarzımı değiştirme gibi şeylere yöneliyorum. Alıyorum giyiniyorum değiştiriyorum saçımı ama 1 ay bile sürmüyor tekrar aynı sıkıntım başlıyor. Kendime masraf açıyorum ancak.... kredi kartına dayanıyorum sonra aldığım maaş her ay uçup gidiyor.Ondanda sıkılıyorum anlıycanız benim yaşadığım durum tamamen piskolojik diye düşünüyorum.

bari koyu renge boyatma ki can sikintinin sac basda olmadigini anladigin zaman eski rengine geri donmen kolay olsun, bir de saclarini yakma sonradan.

sıkıldıöm kızlar bu tarzımdan farklılık arıyorum bende laves arkadaısmız gıbı bu konutyu lutfen dıkkate alın azcık fıkır verın bıze
resım ekleeyın bu tarzlar moda hos gorunuyor goze ıı gelıyo flan tarzında yardım edın yaaa lutfen

kızlar yarın ılk ısım cıt cıt almak olucak farklılık onla baslıcam kılık kıyafget fasrklılıgınada yardımcı olun

Pilar güzel açıklamış ama sen illa ki kendimde de değişilik yapıcam diyorsan biz fotoğraf koyamayız sen yüzünün tam görünmediği fotolarını ekle buradan sizin içi saç renginize kıyafetinize fikir verecek çok kişi çıkar

bız gyım konusunda moda olan seylerı sorduk cevrede aa cook guzel gıyınmıs dedıklerınız nasılgıyııoyrular onu soruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…