Valla canin konuyla alakali bir yasantim yok ama merakimdan yaziyorum ne oldu nasil ogrendin sen? Uzuldum senin adina gercekten isteyen adam bir adam ayrilmalari aglamalari huzunleri grekssiz gorup iliskisini en guzel sekilde surdurur yurutur ustemeyende bir bahanesinunbulup bitirir. Geri bdonermi illa doner ama ya seni yoklama amacli doner sonra geri kaybolur ya da azicik hissi varsa onuda tamamen senden sklp usanana kadr sennle olur tum hisleri bitince geri gider hele ki benm gibi defalarca kes affeden biriyseniz bu kiz naparsam yapim zaten affediyo bari tekrar doneyim vicdanimi rahatlatayim tamamen biktigimda biter gider zaten bir sekilde deyip gider en sinunda yani bana denk geleni boyleydi
bi kere onun icin uzuldun muydu zoruna gider vicdan uapar doner ama ikinci uzuntunuzde yuzunuze gene bakmaz . doner mi diye hesap yapma canim birak gitsin sen de sana ulasamyacagi bir sekilde hesaplarini kapat vs merak etsin meraki icin donmek istediginde de yuzune bakma. Sıkıldım de . o nasil gecen bir yila yasanan duygulara saygisizlik edip bahane urettiyse sen de bunu yap. Umarim dohru bir karar alirsin birgun canim ben artik iki yillil iliskim bitti 6 ay oldu kendime uzulmeyi birakmis baskalarinin konularini okuyup okuyup agliyorum
kebdime ilk zamablar cok aglarken simdi iliskimz varken yaptiklarinyalablarini vs dusununce ona olan nefretimden zerre uzulmuyorum bittigimize. Aglamak istedigm zamanbburalari acip okuyorum iste