• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım deyip gitti sizce döner mi

Geminisultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
1
0
1
30
Erkek arkadasimla 1 yildir beraberiz. Bir suredir ben aramadan aramiyodu yazmiyodu evde tek yasamama ragmen haftada 1 gormeye geliyodu. En sonunda da iliskiden sikildim biraz rahat ver dedi.surekli konusmak istemenden gorusmek istemenden sikildim dedi. 2 gun once gorustugumuzde seviyoeum diyosu ama bugun sevmiyorum dedi.ben de 3 gun kafani topla sevdigine karar verirsen yazarsin sevmiyosan yazmazsin dedim sizce doner mi

Dönse bile umduğunu bulamadan döner. Erkek arkadaşın ya senden sıkıldı ya da başkasına gönlü kaydı. Bırak yüz verme sürünsün de aklı başına gelsin

Dönse de çok güzel bir ilişkiniz olmaz zaten. Çocuk oyuncağı değil ki bu, bugün sıkıldım 3 gün biriyle takılayım hoopp ondan da sıkıldım sana döneyim. "Sıkıldım" gibi bir bahaneyle sizden ayrılan adamı dönse de kabul etmeyin bence.

Kesinlikle başkası var sabit tecrübe ile....
Valla canin konuyla alakali bir yasantim yok ama merakimdan yaziyorum ne oldu nasil ogrendin sen? Uzuldum senin adina gercekten isteyen adam bir adam ayrilmalari aglamalari huzunleri grekssiz gorup iliskisini en guzel sekilde surdurur yurutur ustemeyende bir bahanesinunbulup bitirir. Geri bdonermi illa doner ama ya seni yoklama amacli doner sonra geri kaybolur ya da azicik hissi varsa onuda tamamen senden sklp usanana kadr sennle olur tum hisleri bitince geri gider hele ki benm gibi defalarca kes affeden biriyseniz bu kiz naparsam yapim zaten affediyo bari tekrar doneyim vicdanimi rahatlatayim tamamen biktigimda biter gider zaten bir sekilde deyip gider en sinunda yani bana denk geleni boyleydi :D bi kere onun icin uzuldun muydu zoruna gider vicdan uapar doner ama ikinci uzuntunuzde yuzunuze gene bakmaz . doner mi diye hesap yapma canim birak gitsin sen de sana ulasamyacagi bir sekilde hesaplarini kapat vs merak etsin meraki icin donmek istediginde de yuzune bakma. Sıkıldım de . o nasil gecen bir yila yasanan duygulara saygisizlik edip bahane urettiyse sen de bunu yap. Umarim dohru bir karar alirsin birgun canim ben artik iki yillil iliskim bitti 6 ay oldu kendime uzulmeyi birakmis baskalarinin konularini okuyup okuyup agliyorum :( kebdime ilk zamablar cok aglarken simdi iliskimz varken yaptiklarinyalablarini vs dusununce ona olan nefretimden zerre uzulmuyorum bittigimize. Aglamak istedigm zamanbburalari acip okuyorum iste :D

Valla canin konuyla alakali bir yasantim yok ama merakimdan yaziyorum ne oldu nasil ogrendin sen? Uzuldum senin adina gercekten isteyen adam bir adam ayrilmalari aglamalari huzunleri grekssiz gorup iliskisini en guzel sekilde surdurur yurutur ustemeyende bir bahanesinunbulup bitirir. Geri bdonermi illa doner ama ya seni yoklama amacli doner sonra geri kaybolur ya da azicik hissi varsa onuda tamamen senden sklp usanana kadr sennle olur tum hisleri bitince geri gider hele ki benm gibi defalarca kes affeden biriyseniz bu kiz naparsam yapim zaten affediyo bari tekrar doneyim vicdanimi rahatlatayim tamamen biktigimda biter gider zaten bir sekilde deyip gider en sinunda yani bana denk geleni boyleydi :KK70: bi kere onun icin uzuldun muydu zoruna gider vicdan uapar doner ama ikinci uzuntunuzde yuzunuze gene bakmaz . doner mi diye hesap yapma canim birak gitsin sen de sana ulasamyacagi bir sekilde hesaplarini kapat vs merak etsin meraki icin donmek istediginde de yuzune bakma. Sıkıldım de . o nasil gecen bir yila yasanan duygulara saygisizlik edip bahane urettiyse sen de bunu yap. Umarim dohru bir karar alirsin birgun canim ben artik iki yillil iliskim bitti 6 ay oldu kendime uzulmeyi birakmis baskalarinin konularini okuyup okuyup agliyorum :KK43: kebdime ilk zamablar cok aglarken simdi iliskimz varken yaptiklarinyalablarini vs dusununce ona olan nefretimden zerre uzulmuyorum bittigimize. Aglamak istedigm zamanbburalari acip okuyorum iste :KK70:

erkek milleti böyle gerçekten Daldan dala mevzusu var ve sıkıldım diyen erkekten Hayır gelmez herkeste bunu gördüm mutlu olamiyoalr nitekim bende mutlu olmadım anlasamadik sıkıldım deMedi hatta saçma sapan bitti bizimki mesaj atmaya devam da etti ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum beni kiskandirmakta onu mutlu ediyor belkide ama bişey hissetmiyorum nötr oldum resmen artı ben engel hiç koymadım bu umursamamaktir bana göre vede umrumda olmadığını görsün hayata bagliligimi diye dusunuyorum hepimiz için mutlu günler diliyorum çok ayrınti yapmayın hersey olacağına varır. ..:KK68::KK68::KK3::KK31:

bana da dedi buna yakın şeyler.. sonra özür diledi af diledi ben affettim. sonra 3 ay sonra gene aynı şeyleri söyledi postalamak istedi beni.
bırak dönmesin asla bir hayır gelmeyecek. ben yeni hayatıma başlamışken gene hasıl oldu bana beni dinle deyip duruyor böyle dengesiz bencil ne istediğini bilmeyen adamlarla ömür geçmez nokta.

bana da dedi buna yakın şeyler.. sonra özür diledi af diledi ben affettim. sonra 3 ay sonra gene aynı şeyleri söyledi postalamak istedi beni.
bırak dönmesin asla bir hayır gelmeyecek. ben yeni hayatıma başlamışken gene hasıl oldu bana beni dinle deyip duruyor böyle dengesiz bencil ne istediğini bilmeyen adamlarla ömür geçmez nokta.
aynen haklısın cinim

Back