Sıkılaşmak için yardım!!

emoosh_efe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
56
10
98
33
Doğumdan sonra sonunda hızla kilo vermeye başladım. Bu seferde sarktıkça sarkıyor göbeğim. Sezaryen dikişimin üstüne katlanıyor deri. Günde 100 mekik çekiyorum. Gittikçe artırıyorum. Krem kullanıyorum. Ama destek olacak başka şeyler de arıyorum. Malum yaz geliyor bir an önce sıkılaşmalıyım. Güzellik salonlarında sıkılaşmak için uygulanan yöntemlerden (kavitasyon, lenf direnaj gibi) kullanıp memnun kalan oldu mu? Zayıflamak için işe yaramadığını biliyorum. Diyet ve spor yapıyorum zaten sadece derinin toprlanmasını istiyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan, tecrübesi olanlar yardım edebilir mi bana?

Ben doğum yapalı 5 ay oldu sezeryanla yaptım 70 kiloyla doğuma girdim şuan 45 kiloyum siz troit hormonlarınıza baktırdınızmı hiç onunla ilgili bir sorun olabilir gibi geldi bana...

Baktırdım normal çıktı. Kilo vermemde problem yok zaten. İlk kez bu ay regl oldum. Regl olmadan kilo verimi az olur demişti doktorum. Diyet ve sporla 2 haftada 4 kilo verdim. Sorun göbeğimin sarkması. Hamileyken 6 kilo almıştım. 2 kilom kaldı. Ama rahmim küçük olduğu için karnım aşırı büyümüştü. o yüzden derim sarktı

hmm anladım başka bir konununuzda kilo veremiyorum yazınca o yüzden cevap verdim...

Eski konu o :) Şükür ki artık kurtuldum kilolarımdan yeniden 36 beden pantolonlarıma sığıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…