Bişey yokbunda ya gayet sağlıklı öğün benceAkşam cozuttum
Tavuk döner
Yanında 2 dilim tahıllı ekmek
Azıcık ketçap mayonez
Salata
Şalgam
Ne biliyim çok ekmek yedim gibi olduBişey yokbunda ya gayet sağlıklı öğün bence
2 dilim ekmek benim listede var her öğnde. Çok büyük değilse sorun yok ama bende de hemen hazımsızlık yaparNe biliyim çok ekmek yedim gibi oldu
Hemen karnım davul gibi şişip gaz yaptı
Demek o kadar da korkutucu değil ben de ekmeği iyice kısmıştım kötü yapıyor diye2 dilim ekmek benim listede var her öğnde. Çok büyük değilse sorun yok ama bende de hemen hazımsızlık yapar
Bana sadesini spor sonrası için vermişti diyrtisyen. Terin soğumadan hemen iç demişti işe yarıyordu cidden.Demek o kadar da korkutucu değil ben de ekmeği iyice kısmıştım kötü yapıyor diye
hiç şu probiyotikten içen var mı? Bugün aldım da bi işe yarıyor mu merak ettim
Bir de ekmek ekleyerek denesene öğünlerini. Diyetisyen ekmeği kesersen zor kilo verirsin demişti. Ben de pek yiyemiyorum onun yerine çorba da olurmuş bir kepçeDemek o kadar da korkutucu değil ben de ekmeği iyice kısmıştım kötü yapıyor diye
hiç şu probiyotikten içen var mı? Bugün aldım da bi işe yarıyor mu merak ettim
Aaa bak bunu hiç bilmiyodumBir de ekmek ekleyerek denesene öğünlerini. Diyetisyen ekmeği kesersen zor kilo verirsin demişti. Ben de pek yiyemiyorum onun yerine çorba da olurmuş bir kepçe
Arada kaçamak olabilir bence yaSelam arkadaşlar
Sabah 1 tabak tarhana çorbası ve 1 dilim peynir
Öğlen eşim ve kızım pizza istedi 4 orta boy pizza yaptım.
1 tanesini 8 parçaya böldüm ve 1 (yazıyla sadece bi tanecik) yedim çok mutsuzum normalde 5 -6 dilim falan yerdim
Kızım bile 3 dilim yedi
Yarım bardak da ayran içtim
Az yediğine üzülmüş gibi geldiArada kaçamak olabilir bence ya