Ben akşam misafirliğe gideceğim zaman yemek yemiyorumSelamlar.Bu sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek,peynir,5 zeytin,domates,yeşillik; öğlen 2 wasa üzerlerine biraz fıstık ezmesi(toplamda 1 tatlı kaşığı)ve dilimlenmiş 1 küçük muz; akşam 6 kaşık kıymalı bamya,2 bardak ayran,1.5 dilim çok tahıllı ekmek. Yalnız akşam misafirliğe gidiyorum umarım kazasız atlatırım
Ne güzel dedin bence de margarınleri eritti.İnşallah olur canım ama kilo verdikçe haftalık verdiğimiz kilo azalacaktır zaten bence 850 gr da çok iyi canım sen genel olarak da sağlıklı besleniyorsun yağdan gitsin hepsi kiloların mesela bu hafta senin vücudundan 3 paketten fazla margarin gitmiş öyle düşün. :)
3 kaşıkla durabildiysen kocaman tebrikGörümcem aşure yollamış, ondan 3 kaşık yedim ama aşuresi eser miktarda olup çoğu kuruyemişti ve çok güzeldi
Oooo sen ve bir sürü egzersiz17 bin 500 adım ve yarım saat kadar yüzme ile şu an ayaklarım kopuyor :/
Kızımın kreşinden işe yürüdümOooo sen ve bir sürü egzersiz
Nerede yurudun o kadar
30 dakika yürüyüş yaptım bugünMerhaba
Ilk öğünüm 10.30
Çay ve 10 adet çiğ badem 1/4 poğaça (kiziminkinden birazcık yedim)
Kahvaltı 14.00
4-5 çatal menemen, 2 bardak ayran
Ara 16.30
Şekersiz Türk kahvesi, Dukan içeceği, 10 adet çiğ badem, 3 kare bitter çikolata
Akşam 18.30 1 tabak bezelye yemeği, 1 kase yoğurt, 1 kase salata
Birazdan yürüyüşe çıkacağım
Güzel taktik.Ben de hamur işine dayanamadığımdan aç gidip resmen saldırmak istemedim.limonata ve yarım poğaça bu akşam hasarı.çayı saymıyorum.Ben akşam misafirliğe gideceğim zaman yemek yemiyorum
Yarım poğaça ile iyi kurtarmışsınGüzel taktik.Ben de hamur işine dayanamadığımdan aç gidip resmen saldırmak istemedim.limonata ve yarım poğaça bu akşam hasarı.çayı saymıyorum.
Hiç sevmem aşure aslında ama kuruyemiş bol olunca güzel geldi :)Ne güzel dedin bence de margarınleri eritti.
3 kaşıkla durabildiysen kocaman tebrikben yerdim
Kahvaltımı 12.00'de yaptım öncesinde tarçınlı Türk kahvesi ve 1 litre su içtim.
Eki Görüntüle 3285496
Ara öğün olarak yarım şeftali, yarım muz, 1 avuç çiğ badem kavrulmuş fındık karışık yedim.
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3285499
salata, hindi fileto, yoğurtlu kabakla günü kapattım şimdi de hibiskus, mısır püsküllü ve kiraz sapı karışımlı içeceğimi içiyorum hem soğuk çay gibi güzel oluyor içmesi hem de ödem attırıyor.
Spor: 10.000 adım
Su: 3 litre
Oyoyoy dayanamamBen bugün kaçamaklardayım