Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Selamlar.Bu sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek,peynir,5 zeytin,domates,yeşillik; öğlen 2 wasa üzerlerine biraz fıstık ezmesi(toplamda 1 tatlı kaşığı)ve dilimlenmiş 1 küçük muz; akşam 6 kaşık kıymalı bamya,2 bardak ayran,1.5 dilim çok tahıllı ekmek. Yalnız akşam misafirliğe gidiyorum umarım kazasız atlatırım :işsiz:
Ben akşam misafirliğe gideceğim zaman yemek yemiyorum 😀

İnşallah olur canım ama kilo verdikçe haftalık verdiğimiz kilo azalacaktır zaten bence 850 gr da çok iyi canım sen genel olarak da sağlıklı besleniyorsun yağdan gitsin hepsi kiloların mesela bu hafta senin vücudundan 3 paketten fazla margarin gitmiş öyle düşün. :)
Ne güzel dedin bence de margarınleri eritti. 😍
Görümcem aşure yollamış, ondan 3 kaşık yedim ama aşuresi eser miktarda olup çoğu kuruyemişti ve çok güzeldi :KK70:
3 kaşıkla durabildiysen kocaman tebrik 😍 ben yerdim 🤣

Herkse iyi akşamlar kızlar eksi olanları tebrik ediyorum vermeyenler can sıkmasın tecrübe ile sabit istikrarli olunca bir şekilde gidiyor
Bugunun menüsüne gelecek olursak
Sabah haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ara 1 muz
Ogle soğuk çorba 1 büyük kase
Ara 2 ceviz kuru üzüm sade Türk kahvesi
Akşam yine soğuk çorba içtim yarmali içinde nohut ve yeşil.mercimek var
Su 3.5 lt
Adımlarım 13000 yürüyüş yaptım sabah ve akşam

Eklentiler

• 20230811_212249.jpg
    20230811_212249.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 39
Oooo sen ve bir sürü egzersiz👏👏👏👏
Nerede yurudun o kadar
Kızımın kreşinden işe yürüdüm
Öğlen arası iş arkadaşımla çarşıya yürüyüp sonra işe geri geldim
Akşam kreşten havuza yürüdüm. Otobüsten inince de eve yürüdüm

Öğlen arası çok gezmişiz sanırım

Bi daha yapmam ya öldüm valla yerimden kalkamıyorum

Merhaba 🌸

Ilk öğünüm 10.30
Çay ve 10 adet çiğ badem 1/4 poğaça (kiziminkinden birazcık yedim)
Kahvaltı 14.00
4-5 çatal menemen, 2 bardak ayran
Ara 16.30
Şekersiz Türk kahvesi, Dukan içeceği, 10 adet çiğ badem, 3 kare bitter çikolata
Akşam 18.30 1 tabak bezelye yemeği, 1 kase yoğurt, 1 kase salata

Birazdan yürüyüşe çıkacağım
30 dakika yürüyüş yaptım bugün

Kahvaltımı 12.00'de yaptım öncesinde tarçınlı Türk kahvesi ve 1 litre su içtim.

20230811_122228.jpg

Ara öğün olarak yarım şeftali, yarım muz, 1 avuç çiğ badem kavrulmuş fındık karışık yedim.

Akşam 18.30
20230811_182157.jpg

salata, hindi fileto, yoğurtlu kabakla günü kapattım şimdi de hibiskus, mısır püsküllü ve kiraz sapı karışımlı içeceğimi içiyorum hem soğuk çay gibi güzel oluyor içmesi hem de ödem attırıyor.

Spor: 10.000 adım
Su: 3 litre

Güzel taktik.Ben de hamur işine dayanamadığımdan aç gidip resmen saldırmak istemedim.limonata ve yarım poğaça bu akşam hasarı.çayı saymıyorum.
Yarım poğaça ile iyi kurtarmışsın 😍 benim de canım poğaça çekiyor kahvaltıya yapsam mı diye düşünüyorum yarın kaçamak günü olsun 😀

Kahvaltımı 12.00'de yaptım öncesinde tarçınlı Türk kahvesi ve 1 litre su içtim.

Eki Görüntüle 3285496
Ara öğün olarak yarım şeftali, yarım muz, 1 avuç çiğ badem kavrulmuş fındık karışık yedim.

Akşam 18.30
Eki Görüntüle 3285499
salata, hindi fileto, yoğurtlu kabakla günü kapattım şimdi de hibiskus, mısır püsküllü ve kiraz sapı karışımlı içeceğimi içiyorum hem soğuk çay gibi güzel oluyor içmesi hem de ödem attırıyor.

Spor: 10.000 adım
Su: 3 litre

Afiyet olsun bu tabaklar çok dengeli ve doyurucu görünüyor

X