- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Benim de bırakmam lazımCanım günaydın ben bu hafta baya bi artıdayım malesefsigarayı bırakma sürecim zorlu geçti ama bıraktım çok şükür şimdi sıfırdan başlama zamanı artık inşallah başarırım yeniden çok teşekkür ederim desteğin için
Gerçekten zor bi hafta geçirdim o berbat şeyden kurtulmam lazımdı zaten hamileyken bırakmıştım emzirirken de içmedim ama ne zamanki ek gıdaya geçtik ozaman başladım malesef 3 aydır içiyodum şimdi tekrar bıraktım bidaha ağzıma sürmek istemiyorum kokusunu duymak bile istemiyorum öyle nefret ettim ne kadar pis bişey yayaa kolay mı sigara bırakmak
ister istemez yerine bişey konuyor bu da yemek çerez cips falan oluyor
tebrik ederim bi daha hiç başlamazsın inş.
bi kaç gün içinde nikotin bağımlılığın bitecek sadece alışkanlıktan dolayı arayacaksın
sonra o da geçecek ve kendin için dünyanın en iyi şeyini yapmış olacaksın
Canım hemde çok zor hamileyken bıraktığımda bi mecburiyet vardı zorlanmadım ama şimdi çok zorlandım gerçekten dünyaları yedim off tartıda da baya artım var ama bundan sonra daha sağlıklı ilerliyeceğime inanıyorum. İnşallah sende başarırsın canım. Bebeğimi kucağıma alıp sarıldığımda çocuklarıma mis gibi kokmak istiyorumBenim de bırakmam lazımzor bir süreç canını sıkma hiç. Bırakmak çok çok önemli.
Canım hemde çok zor hamileyken bıraktığımda bi mecburiyet vardı zorlanmadım ama şimdi çok zorlandım gerçekten dünyaları yedim off tartıda da baya artım var ama bundan sonra daha sağlıklı ilerliyeceğime inanıyorum. İnşallah sende başarırsın canım. Bebeğimi kucağıma alıp sarıldığımda çocuklarıma mis gibi kokmak istiyorum
Canlar 291 kalori ile cumaya başlıyorum tartıda az gittiğini görünce bu hafta aşırı dikkat edip 1.8 kg hedefliyorum olurmu :) Eki Görüntüle 3285159
İnşallah olur canım ama kilo verdikçe haftalık verdiğimiz kilo azalacaktır zaten bence 850 gr da çok iyi canım sen genel olarak da sağlıklı besleniyorsun yağdan gitsin hepsi kiloların mesela bu hafta senin vücudundan 3 paketten fazla margarin gitmiş öyle düşün. :)Canlar 291 kalori ile cumaya başlıyorum tartıda az gittiğini görünce bu hafta aşırı dikkat edip 1.8 kg hedefliyorum olurmu :) Eki Görüntüle 3285159
Sendeki azim olduktan sonra verirsin canım hiç sıkma kendini vücuduna zarar veren sigarayı bırakmışsın bu hafta sağlığın için çok önemli bir adım bence zaten 1 haftada aldığın kilonun çoğu ödemdir haftaya yeme içmeye ve saatlerine dikkat edersen baya eksi görürsün tartıda.Eki Görüntüle 3285164
Günaydın kızlarŞebnem ferahın sil baştan şarkısıyla güne başlıyorum çok üzgünüm sıfır hareket le bi hafta geçti ve dünyaları yedim diyebilirim. Şimdi tekrardan başlıyorum sıkı bi şekilde ilerlicem inşallah
Gnaydınn, sigarayı bırakarak başlamışsın aslında zaten. Ne kadar büyük bir irade gerekiyor onun içinEki Görüntüle 3285164
Günaydın kızlarŞebnem ferahın sil baştan şarkısıyla güne başlıyorum çok üzgünüm sıfır hareket le bi hafta geçti ve dünyaları yedim diyebilirim. Şimdi tekrardan başlıyorum sıkı bi şekilde ilerlicem inşallah
Simitin kalorisi fazla değil mi? Simit yerine sağlıklı ekmeklerden bolca yiyebilirdin sanırımSabah kahvaltım
yarım simit arasına beyaz peynir, domates, salatalık yanında da çay.
Dün gece canım sandviç istemişti çok aşırı şekilde :') şimdi yedim.
Çok geçmiş olsun daha iyi olmasına sevindim, nesi vardı?Eki Görüntüle 3285167
Merhaba kızlar bu hafta hiç gelemedim annem rahatsızlandı cocukla her gün git gel yaptım ona hem evin işiyle hem onunla ilgilenmekten buraları okuyamadım ve günlük öğünleri de yazamadım genel olarak sağlıklı beslendim. Aralarda yediysem de az gitsin öz gitsin mantığı ile yaklaşıyorum sonuçta her zaman çikolatadan kaçmayacağım çikolata yiyerek de kilo vereyim ki sürdürülebilir olsun diyorum ben.
Youtube'da Nilay Keçeci'nin videolarını takip ediyorum boş zamanlarımda onun bahsettiği beslenme stillerini kendime uygun buluyorum. Kitabını da aldım ama çok detaylı inceleyemedim baya detoks listeleri var içinde yaparsam buraya da atarım çok şükür annem daha iyi bu hafta daha sık buraya uğrayacağım.
Bu hafta giden -400 gr
annen hemen iyileşir umarım çok geçmiş olsunEki Görüntüle 3285167
Merhaba kızlar bu hafta hiç gelemedim annem rahatsızlandı cocukla her gün git gel yaptım ona hem evin işiyle hem onunla ilgilenmekten buraları okuyamadım ve günlük öğünleri de yazamadım genel olarak sağlıklı beslendim. Aralarda yediysem de az gitsin öz gitsin mantığı ile yaklaşıyorum sonuçta her zaman çikolatadan kaçmayacağım çikolata yiyerek de kilo vereyim ki sürdürülebilir olsun diyorum ben.
Youtube'da Nilay Keçeci'nin videolarını takip ediyorum boş zamanlarımda onun bahsettiği beslenme stillerini kendime uygun buluyorum. Kitabını da aldım ama çok detaylı inceleyemedim baya detoks listeleri var içinde yaparsam buraya da atarım çok şükür annem daha iyi bu hafta daha sık buraya uğrayacağım.
Bu hafta giden -400 gr
simit kaç kalori ya yemeyelim bari.Gnaydınn, sigarayı bırakarak başlamışsın aslında zaten. Ne kadar büyük bir irade gerekiyor onun için
Simitin kalorisi fazla değil mi? Simit yerine sağlıklı ekmeklerden bolca yiyebilirdin sanırımbenim gözüm doymuyo sanırım çok olsun benim olsun
Çok geçmiş olsun daha iyi olmasına sevindim, nesi vardı?
Gayet güzel gitmiş :)
Simitine göre değişiyor ama 270 kalori minimumsimit kaç kalori ya yemeyelim bari.
canım da istedi :)
bu sabah aslında ekmekli yumurtalı kahvaltı da yaptım ama gözüm doymadı heralde
Simitin kalorisi fazla değil mi? Simit yerine sağlıklı ekmeklerden bolca yiyebilirdin sanırımbenim gözüm doymuyo sanırım çok olsun benim olsun
Ben kaç gündür ekmek vb yememeye çalışıyorum geçen az parça bazlama yedimsimit kaç kalori ya yemeyelim bari.
canım da istedi :)
bu sabah aslında ekmekli yumurtalı kahvaltı da yaptım ama gözüm doymadı heralde
Öyle aynen, ya mümkün değil zaten her şeyden uzak kalmak. Ben de yediklerimi dengelemeye çalışacağım artık. 20 li yaşlardaki gibi değil metabolizmam öğlen pizza akşam cips. Hemen şişiveriyorumÇeyrek simit bir dilim ekmekle aynı kalori diye biliyorum ama besin değeri farklıdır karbonhidrat daha fazla aldım susamdan falanolsun ya, hiç yemeyecek miyiz boş ver ye arada sonra dengeleyelim. Ömür boyu uzak kalamam ben çünkü bunlardan az yemeye alışıyorum, her gün yemiyorum tabi