Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Verecek kilo kalmamış bence az kilolarda direnç çok oluyor

Hedefe çok az kaldı vücut direniyordur. Çok iyi gidiyorsun. :)

asena87 bitanem genelde yemiyorum aralarda ama bu ara suyu çok az içtim inşaallah yansımaz bu ya tedirgin oldum normalde aşırı içerim

Gunaydiii bu arada

ben dün sadece 300 ml su içtim. bence benim hatam da bu

Kahvaltım;
5 kaşık yulaf ve 2 yumurtadan yaptığım pizzadan 3 dilim yedim. Kaşarı çok az koydum beyaz peynir var. Bugünkü tartı sonrası ödülüm de bu :)
ayyy koalina bu çok lezzetli ama yaaa

Ben de çok az verebildim maalesef sanırım kabak detoks gibi arınma yapmam gerekiyor yoksa kilolar çok az gidiyor
Geçen hafta 71,60
Bu hafta 71,25
Hiç canını sıkma bence. Bazen az gidiyor bazen hiç gitmiyor bazen üstüne ekliyor. Önemli olan istikrarla devam etmen. Tebrik ederim bence harikasın , çok çok güzel olacak her şey.

Canım günaydın ben bu hafta baya bi artıdayım malesef sigarayı bırakma sürecim zorlu geçti ama bıraktım çok şükür şimdi sıfırdan başlama zamanı artık inşallah başarırım yeniden çok teşekkür ederim desteğin için

önceden planlamak çok iyi oluyo asena
mutfak ve yemek işinden ben tabiri caizse nefret ederim.
ama kendimize biz değer vermezsek kendimiz için uğraşmazsak kim uğraşacak
açıyorum youtube dan bir video izleye izleye salata malzemesi falan yıkıyorum
zaman da geçiyor, işler de oluyor bir şekilde

ben tabi bi gün istediğim kiloya ulaşırsam yazmaya devam edicem çünkü bu defa da o kiloda kalmam lazım :))))
bir de benimki diyetten ziyade yaşam tarzına dönüşmek zorunda. o yüzden artık diyet değil yaşama stilim bu diye kendimi inandırmaya çalışıyorum

yaa kolay mı sigara bırakmak
ister istemez yerine bişey konuyor bu da yemek çerez cips falan oluyor
tebrik ederim bi daha hiç başlamazsın inş.
bi kaç gün içinde nikotin bağımlılığın bitecek sadece alışkanlıktan dolayı arayacaksın
sonra o da geçecek ve kendin için dünyanın en iyi şeyini yapmış olacaksın

Diyetimin 30. günüden selamlar
Geçen hafta +600 ile 70,90 kg
Bu hafta -2,300 ile 68,60 kg

11.08.2023 - 68,60

Boyun: 35 cm (-2)
Göğüs: 101 cm (-4)
Göğüs altı: 84 cm (-3 daha da gitmez kemiklerim biraz fazla geniş, omuzlarım da öyle )
Göbek: 95 cm (-5)
Bel: 81 cm (-6)
Sol kol: 31 cm (-3)
Sağ kol:32 cm (-3)
Sol iç bacak: 63 cm (-2)
Sağ iç bacak: 62 cm (-3)

30 güne devam ederken toplam giden 4,400 kg

Bozma moralini canım her zaman yüksek veremiyoruz malesef verdikçe daha da azalıyor bu gramlar bazen sabit kalıyor hatta o kadar dikkat etmemize rağmen. Ama sabırla devam
Tabii devam pes edecek kiloda değilim. Yani 64-65 olurum uğraşmıyorum ya derim de 84 le olmaz :)
Günaydın kızlar tartimi paylaşayım
Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.3
Fark 1.1
Gelecek haftaya hedefim ikili rakamlara düşmek inşallah
Süpersinn
Her zaman 1-2 gitmez ki zaten, bence çok güzel devam ediyorsun. Full motivasyon devam.
İnşallah devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…