bugün de kendimizi böyle kandıralımSen artık kas yapmaya geçtin bak diyorum sanayağ gidiyo kas geliyo
Hadi inşallahGünaydın kızlar tartimi paylaşayım
Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.3
Fark 1.1
Gelecek haftaya hedefim ikili rakamlara düşmek inşallah
ayy tebrik ederim süperİlk haftam bitti arkadaşlar
1,65 ile kapattım. Diğer haftalar böyle olmayacak biliyorum ama 5leri bir an önce görmek istiyorum.
Verecek kilo kalmamış benceO kadar yüz, yürü, ip atla yarı aç yarı tok gez derken sonuç olarak 100 gram vermişim hahahaha sinirim bozuldu
Bu hafta yediğim bence şeylerden biri 1 büyük yufkadan gözleme, pirinç pilavı ve makarna idi. Bilmiyorum bunlar mı etkiledi. Aslında çok da yedim sayılmam ama. Demek vücudum artık veremiyo
Halbuki ideal kiloma 1 kilocuk kalmıştı.
Hedefe çok az kaldı vücut direniyordur. Çok iyi gidiyorsun. :)O kadar yüz, yürü, ip atla yarı aç yarı tok gez derken sonuç olarak 100 gram vermişim hahahaha sinirim bozuldu
Bu hafta yediğim bence şeylerden biri 1 büyük yufkadan gözleme, pirinç pilavı ve makarna idi. Bilmiyorum bunlar mı etkiledi. Aslında çok da yedim sayılmam ama. Demek vücudum artık veremiyo
Halbuki ideal kiloma 1 kilocuk kalmıştı.
Tebrik ederiiim en güzel şekilde gitsin inşallah bundan sonra da :)İlk haftam bitti arkadaşlar
1,65 ile kapattım. Diğer haftalar böyle olmayacak biliyorum ama 5leri bir an önce görmek istiyorum.
Tebrik ederimDün çok az kalori ile günü kapattığım için tam -1haftaya da aynı böyle olur inşallah
Boş ver takılma sonuç musteşemYa resim atmayı tam beceremedim kusura bakmayın. 1 kilo da benden
asena87 bitanem genelde yemiyorum aralarda ama bu ara suyu çok az içtim inşaallah yansımaz bu ya tedirgin oldum normalde aşırı içerim
Gunaydiii bu arada
ayyy koalina bu çok lezzetli ama yaaaKahvaltım;
5 kaşık yulaf ve 2 yumurtadan yaptığım pizzadan 3 dilim yedim. Kaşarı çok az koydum beyaz peynir var. Bugünkü tartı sonrası ödülüm de bu :)
Hiç canını sıkma bence. Bazen az gidiyor bazen hiç gitmiyor bazen üstüne ekliyor. Önemli olan istikrarla devam etmen. Tebrik ederim bence harikasınBen de çok az verebildim maalesef sanırım kabak detoks gibi arınma yapmam gerekiyor yoksa kilolar çok az gidiyor
Geçen hafta 71,60
Bu hafta 71,25
Evett gayet güzel ve çok doyurucu, nispeten de sağlıklıben dün sadece 300 ml su içtim. bence benim hatam da bu
ayyy koalina bu çok lezzetli ama yaaa
Canım günaydın ben bu hafta baya bi artıdayım malesefSen o kadar azimli birisin bir sürü kilo verip 90 lardan inmişsin neden eledin kendini şimdi? Az ama düzenli şekilde verebilirsin
Herkes her hafta 2-3 kg verecek diye bişey yok
Bu hafta yarım kilo olur öbür hafta 300 gr olur ama önemli olan istikrarlı şekilde devam etmek. bi kere diyet bozuldu diye komple her şeyi çöpe atmaBurcuYengec
önceden planlamak çok iyi oluyo asenaBen yazin daha serbest calisiyorum ama asiri usengecim.
Simdi gec uyuma,usengeclik ve bir kac konuda daha kendimi gelistirmeye calisiyorum. Hayatimda ilk kez hoşaf yaptik arkadaslarla bugun
sen 49 u gordun,yarin 48lerde cikacaksin.
Hedefin ne ve ulastiginda da buraya yazmaya devam edecek misin yine?
Guzel bir motive kaynagisin bence
yaa kolay mı sigara bırakmakCanım günaydın ben bu hafta baya bi artıdayım malesefsigarayı bırakma sürecim zorlu geçti ama bıraktım çok şükür şimdi sıfırdan başlama zamanı artık inşallah başarırım yeniden çok teşekkür ederim desteğin için
Dün vücut ölçülerimi aldım, defterime not etmiştim fotoğrafını çektim ama ekleyemedim, hata veriyor. Buraya yazayım. Bir ay sonra tekrar ölçüm alırım.
13/07/2023 - 73,00 kg
Boyun: 37 cm
Göğüs 105 cm
Göğüs altı: 87 cm
Göbek: 100 cm ( Göbek deliği hizasından ölçtüm)
Bel: 87 cm
Kalça: 105 cm
Sol kol: 34 cm (Üst kol)
Sağ kol: 35 cm (üst kol)
Sağ iç bacak: 65 cm
Sol iç bacak: 65 cm
Tabii devam pes edecek kiloda değilim. Yani 64-65 olurum uğraşmıyorum ya derim de 84 le olmaz :)Bozma moralini canım her zaman yüksek veremiyoruz malesef verdikçe daha da azalıyor bu gramlar bazen sabit kalıyor hatta o kadar dikkat etmemize rağmen. Ama sabırla devam
SüpersinnGünaydın kızlar tartimi paylaşayım
Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.3
Fark 1.1
Gelecek haftaya hedefim ikili rakamlara düşmek inşallah
İnşallahHer zaman 1-2 gitmez ki zaten, bence çok güzel devam ediyorsun. Full motivasyon devam.