Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

O kadar yüz, yürü, ip atla yarı aç yarı tok gez derken sonuç olarak 100 gram vermişim hahahaha sinirim bozuldu :KK70:

Bu hafta yediğim bence şeylerden biri 1 büyük yufkadan gözleme, pirinç pilavı ve makarna idi. Bilmiyorum bunlar mı etkiledi. Aslında çok da yedim sayılmam ama. Demek vücudum artık veremiyo
Halbuki ideal kiloma 1 kilocuk kalmıştı.
Verecek kilo kalmamış bence 😅 az kilolarda direnç çok oluyor 😩

O kadar yüz, yürü, ip atla yarı aç yarı tok gez derken sonuç olarak 100 gram vermişim hahahaha sinirim bozuldu :KK70:

Bu hafta yediğim bence şeylerden biri 1 büyük yufkadan gözleme, pirinç pilavı ve makarna idi. Bilmiyorum bunlar mı etkiledi. Aslında çok da yedim sayılmam ama. Demek vücudum artık veremiyo
Halbuki ideal kiloma 1 kilocuk kalmıştı.
Hedefe çok az kaldı vücut direniyordur. Çok iyi gidiyorsun. :)

Kahvaltım;
5 kaşık yulaf ve 2 yumurtadan yaptığım pizzadan 3 dilim yedim. Kaşarı çok az koydum beyaz peynir var. Bugünkü tartı sonrası ödülüm de bu :)

Eklentiler

• IMG_20230811_090320.jpg
    IMG_20230811_090320.jpg
    150,5 KB · Görüntüleme: 27
asena87 asena87 bitanem genelde yemiyorum aralarda ama bu ara suyu çok az içtim inşaallah yansımaz bu ya tedirgin oldum normalde aşırı içerim

Gunaydiii bu arada 🌺

ben dün sadece 300 ml su içtim. bence benim hatam da bu

Kahvaltım;
5 kaşık yulaf ve 2 yumurtadan yaptığım pizzadan 3 dilim yedim. Kaşarı çok az koydum beyaz peynir var. Bugünkü tartı sonrası ödülüm de bu :)
ayyy koalina bu çok lezzetli ama yaaa

Ben de çok az verebildim maalesef sanırım kabak detoks gibi arınma yapmam gerekiyor yoksa kilolar çok az gidiyor :KK43:
Geçen hafta 71,60
Bu hafta 71,25
Hiç canını sıkma bence. Bazen az gidiyor bazen hiç gitmiyor bazen üstüne ekliyor. Önemli olan istikrarla devam etmen. Tebrik ederim bence harikasın :KK36:, çok çok güzel olacak her şey.

Sen o kadar azimli birisin bir sürü kilo verip 90 lardan inmişsin neden eledin kendini şimdi? Az ama düzenli şekilde verebilirsin
Herkes her hafta 2-3 kg verecek diye bişey yok
Bu hafta yarım kilo olur öbür hafta 300 gr olur ama önemli olan istikrarlı şekilde devam etmek. bi kere diyet bozuldu diye komple her şeyi çöpe atma BurcuYengec BurcuYengec
Canım günaydın ben bu hafta baya bi artıdayım malesef 🤦‍♀️ sigarayı bırakma sürecim zorlu geçti ama bıraktım çok şükür şimdi sıfırdan başlama zamanı artık inşallah başarırım yeniden çok teşekkür ederim desteğin için🤲

Ben yazin daha serbest calisiyorum ama asiri usengecim.
Simdi gec uyuma,usengeclik ve bir kac konuda daha kendimi gelistirmeye calisiyorum. Hayatimda ilk kez hoşaf yaptik arkadaslarla bugun☺️
sen 49 u gordun,yarin 48lerde cikacaksin.
Hedefin ne ve ulastiginda da buraya yazmaya devam edecek misin yine?
Guzel bir motive kaynagisin bence🌸
önceden planlamak çok iyi oluyo asena
mutfak ve yemek işinden ben tabiri caizse nefret ederim.
ama kendimize biz değer vermezsek kendimiz için uğraşmazsak kim uğraşacak
açıyorum youtube dan bir video izleye izleye salata malzemesi falan yıkıyorum :KK66:
zaman da geçiyor, işler de oluyor bir şekilde

ben tabi bi gün istediğim kiloya ulaşırsam yazmaya devam edicem çünkü bu defa da o kiloda kalmam lazım :))))
bir de benimki diyetten ziyade yaşam tarzına dönüşmek zorunda. o yüzden artık diyet değil yaşama stilim bu diye kendimi inandırmaya çalışıyorum

Canım günaydın ben bu hafta baya bi artıdayım malesef 🤦‍♀️ sigarayı bırakma sürecim zorlu geçti ama bıraktım çok şükür şimdi sıfırdan başlama zamanı artık inşallah başarırım yeniden çok teşekkür ederim desteğin için🤲
yaa kolay mı sigara bırakmak
ister istemez yerine bişey konuyor bu da yemek çerez cips falan oluyor
tebrik ederim bi daha hiç başlamazsın inş.
bi kaç gün içinde nikotin bağımlılığın bitecek sadece alışkanlıktan dolayı arayacaksın
sonra o da geçecek ve kendin için dünyanın en iyi şeyini yapmış olacaksın

Dün vücut ölçülerimi aldım, defterime not etmiştim fotoğrafını çektim ama ekleyemedim, hata veriyor. Buraya yazayım. Bir ay sonra tekrar ölçüm alırım.

13/07/2023 - 73,00 kg

Boyun: 37 cm
Göğüs 105 cm
Göğüs altı: 87 cm
Göbek: 100 cm ( Göbek deliği hizasından ölçtüm)
Bel: 87 cm
Kalça: 105 cm
Sol kol: 34 cm (Üst kol)
Sağ kol: 35 cm (üst kol)
Sağ iç bacak: 65 cm
Sol iç bacak: 65 cm
1000025899.jpg

Diyetimin 30. günüden selamlar 😊
Geçen hafta +600 ile 70,90 kg
Bu hafta -2,300 ile 68,60 kg

11.08.2023 - 68,60

Boyun: 35 cm (-2)
Göğüs: 101 cm (-4)
Göğüs altı: 84 cm (-3 daha da gitmez kemiklerim biraz fazla geniş, omuzlarım da öyle 🥲)
Göbek: 95 cm (-5)
Bel: 81 cm (-6)
Sol kol: 31 cm (-3)
Sağ kol:32 cm (-3)
Sol iç bacak: 63 cm (-2)
Sağ iç bacak: 62 cm (-3)

30 güne devam ederken toplam giden 4,400 kg

Bozma moralini canım her zaman yüksek veremiyoruz malesef verdikçe daha da azalıyor bu gramlar bazen sabit kalıyor hatta o kadar dikkat etmemize rağmen. Ama sabırla devam 💪
Tabii devam pes edecek kiloda değilim. Yani 64-65 olurum uğraşmıyorum ya derim de 84 le olmaz :)
Günaydın kızlar tartimi paylaşayım
Gecen hafta 102.4
Bu hafta 101.3
Fark 1.1
Gelecek haftaya hedefim ikili rakamlara düşmek inşallah
Süpersinn 😍
Her zaman 1-2 gitmez ki zaten, bence çok güzel devam ediyorsun. Full motivasyon devam.
İnşallah 🙏 devammm

X