Ben yazin daha serbest calisiyorum ama asiri usengecim.Akşam biraz garip olmuş ama canın meyve istemiş demek ki
Yoğurt da hafif ve iyi bir tercih bence
Sen çabuk toparlarsın o tatildeki durum geçici bişeydi
Ben se üşengeç biriyim bu arada
Ama akşam yemek yerken diğer akşamın yemeğini planlayıp yapabiliyosam ön hazırlığını yapıyorum yeni yöbtemim bu :)
Börülceleri dün akşam aşkı memnu sahneleri izlerken hazırladım mesela
Dolaba attım işten gelince hemen yemek için sosladım. Çok acıkmış oluyorum ben iş çıkışı yaa
Ay ben de makarnaya asla dayanamam2 kaşık makarnayı pişirirken yiyorum
Bozma moralini canım her zaman yüksek veremiyoruz malesef verdikçe daha da azalıyor bu gramlar bazen sabit kalıyor hatta o kadar dikkat etmemize rağmen. Ama sabırla devamKızlar geçen hafta 85.45 di bu hafta 84.60 çıktı850 gr çok az ama artıda değilim en azından diyorum da moralim bozuldu ilk defa bir haftayı 1 kg dan az kapattım. Hayırlısı Eki Görüntüle 3285124
Sen o kadar azimli birisin bir sürü kilo verip 90 lardan inmişsin neden eledin kendini şimdi? Az ama düzenli şekilde verebilirsin
Moral bozmak yok, her hafta yüksek olmayacak elbette. Gayet güzwl benceKızlar geçen hafta 85.45 di bu hafta 84.60 çıktı850 gr çok az ama artıda değilim en azından diyorum da moralim bozuldu ilk defa bir haftayı 1 kg dan az kapattım. Hayırlısı Eki Görüntüle 3285124
Sen artık kas yapmaya geçtin bak diyorum sanaO kadar yüz, yürü, ip atla yarı aç yarı tok gez derken sonuç olarak 100 gram vermişim hahahaha sinirim bozuldu
Bu hafta yediğim bence şeylerden biri 1 büyük yufkadan gözleme, pirinç pilavı ve makarna idi. Bilmiyorum bunlar mı etkiledi. Aslında çok da yedim sayılmam ama. Demek vücudum artık veremiyo
Halbuki ideal kiloma 1 kilocuk kalmıştı.
Tostum uno çok tahıllı ekmekten 2 dilimAfiyet olsun canim, tost hangi ekmekle,
ne kadar yiyorsun?
Beslenme tarzin cok hosuma gidiyor,benim sevdigim gibi..ama usengecim
Ben arti cikacagim birazcik, musaadenizle
Adimin,menun guzel,afiyet olsun canim. Karpuz biraz fazla gibi sekerli oldugu icin.
Gece bitmedigi icin yarim lt su daha ic yaa
Kahvaltina bittim, dur ben de vasa alayim ya.menun de guzel olmus. Su ve hareket de varsa super.
Herkes icin soyluyorum su an uyuyana kadar tv basinda egzersiz yapabilir, su icebilirsiniz
Tabi.yarin sabah tarti gunumuz.(fotografli)
yaş kilo ve boy bilgisini verirsiniz, her gun menu,su,hareket paylasip, yorumluyoruz.
Afiyet olsun canim,guzel bir gun olmus.
Tost cok abarti degilse ve saglikli bir ekmekleyse.
Bu hafta yaptigin detoksu takip etmedim ama insallah ise yaramistir
Afiyet olsun canim yediklerin cok guzel.
Ara ogun veya oglen yemegi yemiyor musun normalde, bugun mu oyle denk geldi?
Adimin da guzel,suyu az ictiysen haydi bir yarim lt daha
BurcuYengec canimmmm, nerelerdesin
Her zaman 1-2 gitmez ki zaten, bence çok güzel devam ediyorsun. Full motivasyon devam.Kızlar geçen hafta 85.45 di bu hafta 84.60 çıktı850 gr çok az ama artıda değilim en azından diyorum da moralim bozuldu ilk defa bir haftayı 1 kg dan az kapattım. Hayırlısı Eki Görüntüle 3285124