Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Herkese iyi geceler bugun biraz geç oldu kızlar düğünden geldim menü yazıp kaçayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 kozlenmis biber 1 dilim tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık
Ogle 1 kase şehriye çorbası 2 dilim karpuz ceyrek haşlanmış mısır
Akşam yoğurtlu karabugday
Su 3 lt yi geçti ama tam bilmiyorum
Bir de bugün bilekliği takmadım şarjı bitmişti sonra da akşam çıkınca takamadim adimsizim bugün ama baya hareketli bir gündü yine

Günaydın kızlar

Kahvaltı için yulaflı yoğurt hazırladım içerisine 1 küçük muz ve ceviz ekledim 2 adet

Dün aksam tavuklu salata yedim dışarıda ama sosunda mayonez de varmış sanırım yedim öyle. Bir top da çikolatalı dondurma yedim.

Bugün evde olacağım için daha hafif beslenecegim.

Benim öğünler şöyle;
09.00 kahvaltı
10.00 ara
12.30 öğlen
16.30 akşam
19.00 ara

Sürekli bir şeyler tıkınacağım

dün akşam 150 ml süt içtim sadece, yani teknik olarak en son öğlen 15.00 gibi yemiştim.
hala kahvaltı yapmadım. şimdi yine klasik granola kahvaltımı yapacağım
iş yerindeyim öğlen yemeğimi yanımda getirmedim o yüzden kahvaltıyı geciktirip öğleni atlamaya çalışıyorum.
bi avuç kuruyemiş yerim belki öğle yemeği niyetine

İyi akşamlar.sabah bir kaşarlı tost,domates,5 zeytin,yeşillik çay; ara da 1,5 kase cacık,12 badem; akşam 5 köfte , fırında 2 kabak, 1 dilim ekmek yedim.bugün t25 cardio yaptım sabah açken ama modifiye haliyle

Selam kızlar, bugün yoğundum

Sabah; 1 dilim siyez
5 zeytin,
Peynir ve domates
8 kiraz

Ara: kefir ve 8 kiraz

Öğlen:meyveli yulaf 1 bardak süt ve filtre kahve

Akşam; kabak yemeği
4 dilim karpuz

15 bin adım
Su 1.5 litre maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…