Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba limon sıksan tadı biraz iyi olur muydu? Ben yeşil çay sade içemiyorum ve sodayı. Limon sıkınca içilebilir oluyor birazda olsa.Öğlen: 1 salatalık, roka ve maydanoz ile smoothie (iğrenç oldu)
Olacak bu defa hepimiz için inanıyorum boyun kaçtıAralıklı oruçla 57ye düşmüştüm sonra gitmedi kilo. Yani bugün verdim yarın aldım ve bağırsaklarım düzensiz vs. O da bana bir liste yapyı ve 53e düştüm. Tabi geçen seneydi şimdi 62.5 tan aynı şeyler tekrar...
Listen varsa ve daha önce işe yaradıysa onu yapmaya devam etseneEvet diyetisyenim öyle demişti. Aslıbda bağırsak sorunlarım olduğu için bol meyve ve probiyotikle onu düzene sokmaya ve yağı azaltmaya çalışıyordu. Aralıklı oruçla sıkıntı yaşarmışım. Güzel de kilo veriyordum ben sanırım o listeye devam edeceğim
Sonradan limon sıktım ama hiç hoşlanmadım ya. Rokanın acılığı falan...Acaba limon sıksan tadı biraz iyi olur muydu? Ben yeşil çay sade içemiyorum ve sodayı. Limon sıkınca içilebilir oluyor birazda olsa.
153Olacak bu defa hepimiz için inanıyorum boyun kaçtı
Çok fazla şey var sürekli alışveriş ve yemek pişirme halinde oluyorum çkk sıkıcıydı ama yapacağım mecburenListen varsa ve daha önce işe yaradıysa onu yapmaya devam etsene
Öff en kötü kısmı bu zaten. Biri bize hazırlayıverseee153
Çok fazla şey var sürekli alışveriş ve yemek pişirme halinde oluyorum çkk sıkıcıydı ama yapacağım mecburen
Biri hazırlasa diyet çok kolay ki zaten, yapardık ne güzel.Öff en kötü kısmı bu zaten. Biri bize hazırlayıverseee
450 m yüzdüm 30 dk da
Acıktım ama bu saatten sonra yiyemem napacam
Ben iki öğün bir ara öğünHerkes 2 öğün mü besleniyor kızlar?
Ben 5 öğüne geçiyorum da
Ben 3 öğün yiyorumHerkes 2 öğün mü besleniyor kızlar?
Ben 5 öğüne geçiyorum da
Ben de kilo verirkenHerkes 2 öğün mü besleniyor kızlar?
Ben 5 öğüne geçiyorum da
Ben böyle yapmaya çalışıyorum hep. Ben evdeyken iyiyim de uzun süreli bir yere gidersem kilo alıp geliyorum onu ayarlayamıyorumBen de kilo verirken
11.00 Kahvalti
15.00 ara ogun(yogurt,ceviz,meyve karisimi)
18.30 aksam yapiyordum.
Yine bunu oturtmaya basladim.
Saglikli olanin aralikli oruc tarzi oldugunu soyluyorlar tabi 10 sene sonra tam tersini soylerler bilinmez
O surecte baska yere gidecegim saatleri ona gore ayarladim ve disarida kahve yanina gelen minik cikolataya bile hayir diyebildim.Ben böyle yapmaya çalışıyorum hep. Ben evdeyken iyiyim de uzun süreli bir yere gidersem kilo alıp geliyorum onu ayarlayamıyorum
Aynen o da göbekte. Bizim sürekli her ay yatılı gidiyoruz bazen 1 hafta bazen 2 hafta o yüzden düzen değişiyorO surecte baska yere gidecegim saatleri ona gore ayarladim ve disarida kahve yanina gelen minik cikolataya bile hayir diyebildim.
Zayiflayana kadar gorup yiyebilecegimiz guzel seylerden vazgecmeliyiz. Yoksa benim gibi 3 hafta tatile cikip 2,3 kilo alinir.
Ama senin kilon az ya, belki bir kac kilodur rahatsizlik duydugun