ben anlamıyorum pek bişey de yemedim ben de yarım kilo fazla çıktım sabah aç karnınaBen de her gün tartılıyorum ama bugün +400 çıkmışım. Tost iyi gelmedi demek
Bu kadar az yiyoruz neden kilo vermek yerine alıypruz?Öğlen: 1 salatalık, roka ve maydanoz ile smoothie (iğrenç oldu)
Günü böyle kapatayım dedim ama dayanamadım.
Spor üzerine 1 maden suyu ve çay bardağı ile kefir
Akşam:
1 tabak bamya
1 küçük ton balığı
Yarım saat chloe yaptım. Bugün başka bir şey yapmayacağım kardeşim gelecek. Umarım bende kaldığı süre boyunca diyeti bozmam
Ben bugün çok yedim resmen.Bu kadar az yiyoruz neden kilo vermek yerine alıypruz?
Devamı gelmeyecek diye her şeyi depo mu ediyor diyosun?Ben bugün çok yedim resmen.
Acaba vücudumuz kıtlık psikolojisine mi giriyor
Evet diyetisyenim öyle demişti. Aslıbda bağırsak sorunlarım olduğu için bol meyve ve probiyotikle onu düzene sokmaya ve yağı azaltmaya çalışıyordu. Aralıklı oruçla sıkıntı yaşarmışım. Güzel de kilo veriyordum ben sanırım o listeye devam edeceğimDevamı gelmeyecek diye her şeyi depo mu ediyor diyosun?
1 hafta boyunca mı kilo veremedim canım yaniEvet diyetisyenim öyle demişti. Aslıbda bağırsak sorunlarım olduğu için bol meyve ve probiyotikle onu düzene sokmaya ve yağı azaltmaya çalışıyordu. Aralıklı oruçla sıkıntı yaşarmışım. Güzel de kilo veriyordum ben sanırım o listeye devam edeceğim
Off közlenmiş mısır ne iyi gider sahilde yaasabah 50 gr granola ve süt
öğlen 1 yufkadan patatesli gözleme
yarım közlenmiş mısır
türk kahvesi
filtre kahve
akşam yemiycem
Aralıklı oruçla 57ye düşmüştüm sonra gitmedi kilo. Yani bugün verdim yarın aldım ve bağırsaklarım düzensiz vs. O da bana bir liste yapyı ve 53e düştüm. Tabi geçen seneydi şimdi 62.5 tan aynı şeyler tekrar...1 hafta boyunca mı kilo veremedim canım yani
Listeye uydun spor yaptın ve gitmedi di mi
Ya bağırsak sorunu bende de var metabolizma çok yavaş
Yine yapacaksın, önemli olan sağlığın. Vücudun ne istiyorsa ona göre düzen yaparsın buna alışırsın zamanla indigin kiloyu da korursun inşallah. Bazen artı bazen eksi olacak ister istemez. Elinden geleni yapıyorsunAralıklı oruçla 57ye düşmüştüm sonra gitmedi kilo. Yani bugün verdim yarın aldım ve bağırsaklarım düzensiz vs. O da bana bir liste yapyı ve 53e düştüm. Tabi geçen seneydi şimdi 62.5 tan aynı şeyler tekrar...