Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Merhabalar.bugün menülerimi toplu yazayım dedim.sabah 2 yumurta,1 yemek kaşığı chia,peynirden omlet,domates,yeşillik;ara öğünde bir bardak süt ve 1 ay dilim karpuz; akşam 2 dilim çok tahıllı ekmek,patlıcan yemeği ve 2 bardak ayran.akşamı 5 olmadan bitirdim.normalde yarın regl olmam lazım.umarım sarkmaz insanda gerginlik ve bolca ödem yapıyor ne yazık ki

Öğlen: 1 salatalık, roka ve maydanoz ile smoothie (iğrenç oldu)

Günü böyle kapatayım dedim ama dayanamadım.
Spor üzerine 1 maden suyu ve çay bardağı ile kefir

Akşam:
1 tabak bamya
1 küçük ton balığı

Yarım saat chloe yaptım. Bugün başka bir şey yapmayacağım kardeşim gelecek. Umarım bende kaldığı süre boyunca diyeti bozmam

Bu kadar az yiyoruz neden kilo vermek yerine alıypruz?

Arada şaşırtma gibi bişey yapıyolar ya ondan mı acaba?
Ne biliyim mantıken kaloriyi azaltıp hareketi arttırınca kilo verilmesi lazım :)

Selamlaaar

Sabah kahvaltım
Yulaf yapası, içerisine yarım muz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, biraz da bal ekledim.

Öğle
1 bardak kefir 1 avuç leblebi

Akşam yemeğinde eşimle dışarıda olacağım, tavuk ya da köfte yerim diye düşünüyorum. Tekrar bildiririm

Devamı gelmeyecek diye her şeyi depo mu ediyor diyosun?
Evet diyetisyenim öyle demişti. Aslıbda bağırsak sorunlarım olduğu için bol meyve ve probiyotikle onu düzene sokmaya ve yağı azaltmaya çalışıyordu. Aralıklı oruçla sıkıntı yaşarmışım. Güzel de kilo veriyordum ben sanırım o listeye devam edeceğim

1 hafta boyunca mı kilo veremedim canım yani
Listeye uydun spor yaptın ve gitmedi di mi

Ya bağırsak sorunu bende de var metabolizma çok yavaş

1 hafta boyunca mı kilo veremedim canım yani
Listeye uydun spor yaptın ve gitmedi di mi

Ya bağırsak sorunu bende de var metabolizma çok yavaş
Aralıklı oruçla 57ye düşmüştüm sonra gitmedi kilo. Yani bugün verdim yarın aldım ve bağırsaklarım düzensiz vs. O da bana bir liste yapyı ve 53e düştüm. Tabi geçen seneydi şimdi 62.5 tan aynı şeyler tekrar...

Yine yapacaksın, önemli olan sağlığın. Vücudun ne istiyorsa ona göre düzen yaparsın buna alışırsın zamanla indigin kiloyu da korursun inşallah. Bazen artı bazen eksi olacak ister istemez. Elinden geleni yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…