- 26 Eylül 2010
- 17.476
- 32.646
Ben de her gün tartılıyorum ama bugün +400 çıkmışım. Tost iyi gelmedi demekGünaydın kilo verebiliyor muyum diye baktım -500 gitmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de her gün tartılıyorum ama bugün +400 çıkmışım. Tost iyi gelmedi demekGünaydın kilo verebiliyor muyum diye baktım -500 gitmiş
günlük değişim oluyor sürekli o yüzden tartılmasak daha iyi, moral bozabiliyor.. Öğün sonrası artı olması çok normal, dikkat edersek öyle kalmıyor. Kalıcı değildir toparlarsın hemen bence. Ben geçen hafta dikkat etmedim mesela, bir gün değildi bir haftam kaçamakla geçti neredeyse küçük küçük. Sonra hop +600 şimdi daha dikkatli davranmaya çalışıyorum.Ben de her gün tartılıyorum ama bugün +400 çıkmışım. Tost iyi gelmedi demek
İki günde -1 yapacak formülü vereyim mi ama kabak seviyor muydunBen de her gün tartılıyorum ama bugün +400 çıkmışım. Tost iyi gelmedi demek
Ahh benim de çok sevdiğim bir kestirme yol kabak ceviz yoğurt değil mi iki öğünİki günde -1 yapacak formülü vereyim mi ama kabak seviyor muydun
Aynen akşamları yiyorum ben öğlen normal Kahvaltı ama ekmeksiz. Tadı da güzel bence ya tartı öncesi yarın yiyebilirimAhh benim de çok sevdiğim bir kestirme yol kabak ceviz yoğurt değil mi iki öğün
Evet ben de seviyorum tadını. Bayağı da etkili böyle kaçamaklardaAynen akşamları yiyorum ben öğlen normal Kahvaltı ama ekmeksiz. Tadı da güzel bence ya tartı öncesi yarın yiyebilirim
Dolu dolu bir tabak oluyor zaten akşama kadar insan bir şey yemez onu yiyince:)Selamlar.
Birkaç gündür giremedim. Dün kızımın doğum günü olduğu için bir dilim pasta yemiş oldum akşam geç vakitte. Bunun dışında bugünden itibaren düzenli menü yazmaya çalışacağım.
Keşfettiğim bir şey var kendimde. Dün sabah 3 kaşık yulaf yarım şeftali domates salatalık yeşillik ve 10 fındık bir bardak süt ile yaptığım kahvaltı akşam vaktine kadar midemi tuttu ve arada kaçamaklar olmadı. Sadece bir makaron yedim tadına bakmak için Koalina bence de 6 kaşık yulaf fazla gibi
Ben akşam öğününde tost yiyince böyle oldu. Bana ekmek neyden yapılmış olursa olsun iyi gelmiyor asla. Çölyak için de test yapıldı hatta. İnsanlar makarna yiyince şişer ama ben bildiğin 6-7 aylık hamile gibi şişiyorum. Ekmekte de aynı şey. Her yediğimde pişman oluyorum makarna, bulgur, ekmek ama yine deniyorumgünlük değişim oluyor sürekli o yüzden tartılmasak daha iyi, moral bozabiliyor.. Öğün sonrası artı olması çok normal, dikkat edersek öyle kalmıyor. Kalıcı değildir toparlarsın hemen bence. Ben geçen hafta dikkat etmedim mesela, bir gün değildi bir haftam kaçamakla geçti neredeyse küçük küçük. Sonra hop +600 şimdi daha dikkatli davranmaya çalışıyorum.
Yani + derken aslında ilk kiloma göre vermişim de düne göre artıyımİki günde -1 yapacak formülü vereyim mi ama kabak seviyor muydun
Dayanamam benBu arada su diyeti yapan var mı bildiğin aç kalmak da ergin kırbaçın öyle br tavsiyesi vardı. Su diyeti, ikinci gün sıvı şeyler gibi...
Ben de çok severim makarna asla dayanamam. O yüzden hiç yapmama kararı aldım bir süre, ne kadar dayanırsam artık.Dolu dolu bir tabak oluyor zaten akşama kadar insan bir şey yemez onu yiyince:)
Ben akşam öğününde tost yiyince böyle oldu. Bana ekmek neyden yapılmış olursa olsun iyi gelmiyor asla. Çölyak için de test yapıldı hatta. İnsanlar makarna yiyince şişer ama ben bildiğin 6-7 aylık hamile gibi şişiyorum. Ekmekte de aynı şey. Her yediğimde pişman oluyorum makarna, bulgur, ekmek ama yine deniyorum
Bebce de her gün tartılmak doğru değil ama bugün artı çıkınca düne göre hafif beslenirim en azından diye düşündüm.
Çölyak yok aslında ama ne olduğu anlaşılamadı. Ben kaçırmadım da, diyet listeme bakıyorum-kalori hesabını da yapıyorum. Her gün 1000 kaloriye bile ulaşmadım nerdeyse. Yine de beklediğim gibi vermedim sanırım. Sabah kalkınca tartılıyorum ben su bile içmedenBen de çok severim makarna asla dayanamam. O yüzden hiç yapmama kararı aldım bir süre, ne kadar dayanırsam artık.
Evet dikkat etme açısından iyi oluyor ama insanın morali çok bozuluyor yemedim neden gitmiyor diye stres oluyorum ben ondan sonra iki gün inşallah çıkmamıştır çok zor bir hastalık bence.
işin aslı biz sadık kaldıkça gerçekten oluyor ya. Arada kaçırsam da kendime kızıp yine pes etme diyerek telafi etmeye çalışıyorum. Bu cuma 1 ay olacak. Çok aşırı belli değil belki dışarıdan ama ben fark ediyorum bir şeylerin değiştiğini kendimde.
Sende üzülme bence, bazen insan dert ettikçe daha çok yemek istiyor. Vücudumuzun hepsine ihtiyacı var, dengelemeyi öğrenirsek hedefe ulaştığımızda almamamız daha rahat olur bizim için de. Tartı su içsen bile far ediyor ne yazık ki
Bugün herkesin tartılası gelmiş Üzülme en azından artı değilsinGünaydın ister istemez tartıldım ve hiç kilo gitmemiş cumaya az kaldı bugün sıvı günü yapmak istedim 1 günlük
Kahvaltım ektedir
Birkaç şeyde oynama yap listende belki o zaman fark eder. Karbonhidrat yerine proteini arttır. Yulafı bayağı çok söylemiş gerçekten de. Sağlıklı karbonhidrat bile olsa ters tepebiliyorÇölyak yok aslında ama ne olduğu anlaşılamadı. Ben kaçırmadım da, diyet listeme bakıyorum-kalori hesabını da yapıyorum. Her gün 1000 kaloriye bile ulaşmadım nerdeyse. Yine de beklediğim gibi vermedim sanırım. Sabah kalkınca tartılıyorum ben su bile içmeden
Selam. Gecen hafta tabloyu guncelledikten sonra 15.30 gibi paylasmistin kilonu o yuzden tekrar paylasmadim.asena87 ben geçen cuma bildirim yapmıştım. 58.9 gelmiştim. Tabloda güncellenmemiş