Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guncelledim canimasena87 canım birde ilk sayfada liste de 28.07 gubcelleri yaziyor rica etsem son durumu orada da günceller misin?
Bir şey de yemiyorsun aslında herhalde kas yapmaya geçtinYa ben sanırım artık kilo veremicem de bari sabit kalsaydım
Sabah bi tartılayım dedim gene 50 çıktım
Kas olunca kilo mu artıyo ayyy kas mas da çok istemem aslındaBir şey de yemiyorsun aslında herhalde kas yapmaya geçtin
Ay 200 ip nasıl atladın üstüne bi de 100 tane öbür hareketBugün de hep pirinç pirinç yemişim resmen
Reglime daha 2 hafta var ama göğüslerim ağrımaya başladı bile. Canım çok çikolata istedi, hala yemedim direniyorum.
Şimdi 200 ip atladım, 100 jumping jack yaptım. Egzersizi bıraktım yine son günlerde. Ne olacak böyle bakalım.
Canim son zamanlarda tum menulerini takip etmedim ama arada gozume carpiyor,Merhabalar
Sabah omlet yaptım 2 yumurtadan
Öğlen 1 yeşil elma
Akşam yağsız kızartma 3 kasik.yanibda küçük kase salata
Gün içinde ve dün sporumu yaptım
Dün 11 bin adim attım
Bugün daha bitmedi inşallah geçerim bu sınırı
Tuhaf bir şekilde yapabiliyorum ama iki gün sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor geri ara veriyorum. Hem etkili hem de kısa sürüyor, vaktim yoksa gücüm varsa bunu yapıyorum arada işte boş durmaktan iyi diyorum kendimeAy 200 ip nasıl atladın üstüne bi de 100 tane öbür hareket
140 kere ip atladım da bacaklarım tutmayacak sandım az önce
Yaa çok teşekkür ederim balım elimden geldiğince dikkat ediyorum ve bedenimde istemiyor bazen.ki en önemli aç kaldigimda saglikli olacağım düşüncesiyle ilerliyorum bu da çok degerliymis.insallah daha iyi olacakCanim son zamanlarda tum menulerini takip etmedim ama arada gozume carpiyor,
hem menulerin artik daha iyi hem de
egzersizin, adimlarin.
Senin adina sevindim, devam etsin inşallah