sıkı bir vücut ?

-scarlet-

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
309
124
selam kızlar
benim vücudum sıkı değil özellikle kollarımın üst kısımları falan tutuyorum cıvık cıvık geliyo elime hani belirgin gözle görülen bir fark değil ama ilerisi için sorun olur diye düşünüyorum
kilo fazlam, eksiğim ya da yağ problemim falan yok vücudumdan çok memnunum ama sıkılaşsın istiyorum. egzersizde yaptım aslında ama faydası olmadı diye düşünüyorum acaba daha uzun süreli mi yapmalıydım? sizler neler yapıyosunuz bu konuda?
annemin vücudu benimkinden daha sıkı ben onun yaşına gelsem nasıl olurum acaba :18:
yaşım 21 bu arada

Benimle aynı sorun. Tek fark benim popo kısmındaydı. Ani kilo alıp vermekten kaynaklanıyor. Ağırlık çalışılması gerekiyormuş. Yollarda gide gele kendi kendine sıkılaştı vucudum. O nedenle herhangi bir öneride bulunamayacağım spor anlamında. Ama arabada tutunmadan durmaya calısınca alt beden harika sıkılaşıyor.

benim popoda da var biraz aslında ben annem yüzünden takıntı yaptım galiba poposuna vuruyorum maşallah taş gibi kendiminkini mıncıklıyorum yumuşak yumuşak

hahaha sanki beni anlatıyorsun. Annem ve kardeşim de aynı şekilde sımsıkı vucutları var. Ben biraz kilo almaya meyilliyim ve onlardan daha kıvrımlı vucudum. Sanırım bu yüzden mıngıldıyor. Bizde kendi kendimize kas yapmaya calışarak açığı kapatıcaz artık. Bu arada yaşıtız.:)

hadi ya ne kadar çok ortak özelliğimiz varmış fırsat bulabilsem spor salonuna falan gitmeyi istiyorum ama aslında sanmıyorum düzenli devam edebileceğimi.
aynen artık evde falan ufak çapta egzersizlerle arayı kapatmaya calışacağız. pek faydasının oldugunu da sanmıyorum ama :44:

Dumbell kaldırdın mı düzenli olarak?
Kaldırdıysan yararını görmüş olman lazım. Aksi mümkün değil.
Çok faydalı oluyor.
Sağlık için de çok önemlidir zaten.
Vücut sıkılığı için en uygun şey pilatestir.

dumbell kaldırmadım canım
peki kaç kg ile başlamalıyım biranda fazla bir agırlıkla başlamak dogru olmaz sanırım değil mi ?

kollar için insanity müthiş, tüm vücut için özellikle karın için de pilatesi öneririm ikisini de denemişliğim var ve çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…