Sikayetim var, YURTICI KARGO urunumu kaybetti

naturelee13

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
13
0
14 subatta bir magazadan aldigim esya maalesef yurtici kargoyla gonderilmis fakat mart ayi gelmesine ragmen elime ulasmamistir. Musteri hizmetlerini defalarca aramam sonucunda kargomun kase ile teslim alindigi cevabini aldim. Yani kime teslim edildi bilgisi yok. Sahsima gonderilmis bir kargoyu hem baskasina teslim edemezsiniz hem de kime teslim ettiginiz belli degil kargom kayip diye sikayet kaydi olusturdular.Guya! 48 saat icinde cevap vereceklerdi. 2 martta olusturdugum kayita persembe gunu hala cevap gelmedi.Tekrar aradim,bugun 16:00'ya kadar size geris donus yapacaz dediler.Yine tabii ki ses seda cikmadi.Cuma gunu yine aradim.Zararinizin karsilanmasi icin genel mudurluge veya subeye gidip dilekce vereceksiniz,incelenecek dedi biri sonunda.Bunun neden pazartesi soylenmedigi de mechul.Genel mudurluklerinin faksini istedim musteri hizmetleri bu bilgiyi bulamadi?Internetten bulup Genel Mudurluge faks cektim 6 martta.Bugun 1 hafta oldu ve tabiiki yine ne ses ne seda cikti. Sikayetiniz bize ulasti,incelecegiz vs diye hicbir geri donus olmadi. Bu zaten yurtici kargoyla yasadigim ilk sorun degil. Yillardir alisveris yapiyorum,ayni kisiyim,ayni yerdeyim. Sadece yurtici kargoda sorun yasadim.Cok sukur trendyol MNG kargoya dondu.Cok memnunum.Tum magazalarda zaman icinde yurtici kargodan vazgececek eminim.Sadece para kazanma mantiginda olan (hizmet vermeden) bu tur islemeler artik barinamayacak.Tum magazalara bunu sikayet olarak yazacak elimden geldigince cok yere ve kisiye gonderecegim. Kisisel gonderilerde zaten bu firmayi kullanmiyorum ama amacim magazalarinda kullanmayip bizi magduriyete ugratmamasini saglamak. 400 liralik urunum yurtici kargo tarafindan hic edildi. Elbette bunun pesini birakmayacagim sadece sosyal medya da yazmakla kalmayacagim. TUKETICI MAHKEMESINE gidip tazminat davasi ile sonuna kadar savasacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…