- 29 Kasım 2018
- 187
- 90
- 13
- 29
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Allah yardımcınız olsun.Kuru tehditlere boyun eğmeyin.böyle bir şey yaşamanıza üzüldüm ama bir sorun çıkmamasına da sevindim. kk okuya okuya paranoyak oldum sanırım. destek için teşekkür ederim. sanırım ben de şikayet ederek dik durdum. bundan sonra da korkmıyormuş gibi yapacağım.
nedir bu kadınların saçma sapan erkeklerden çektiği. birini buşur da peşinizi bırakır inşallah en kesim çözüm buÜzmek istemem ama böyle bir tip benim de başımda var. 3 sene oldu ayrılalı hala peşimde. Her fırsatta rahatsız eder. Ben bir çözüm bulamadım. :/
Korkmayın. Tehditlerine boyun eğmeyin. Ailenizi her zaman yanınıza alın. Yalnız olduğunuzu asla görmesin.
numara değiştirmek bir yere kadar işe yarıyor internet belası var sosyal medya vs. bir hesap engellesen başka hesap açıp bela olabilir olmak isteyen. ki bununla tehdit ediyordu beni.Tam bir pskopat cıkti. Bence ailedeki herkes numarasink degiatrsin altinlarida verin. Sifir iletisim en mantiklisi.
Evlenme arifesinde ama değişen bir durum yok.nedir bu kadınların saçma sapan erkeklerden çektiği. birini buşur da peşinizi bırakır inşallah en kesim çözüm bu
nasıl yani kendisi evlenmek üzere ama hala sizi mi rahatsız ediyor? şok oldum şu anEvlenme arifesinde ama değişen bir durum yok.
E kapatin bir sure ailecek ?numara değiştirmek bir yere kadar işe yarıyor internet belası var sosyal medya vs. bir hesap engellesen başka hesap açıp bela olabilir olmak isteyen. ki bununla tehdit ediyordu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?