• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şikayet ettim ama dert bitmedi desteğe ve akıla ihtiyacım var

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
ablalarım kardeşlerim kısaca sorunu özetliyim çok berbat bir nişanlılık geçirip nişanı attım. tabi bu nişanlım tarafından hoş karşılanmadı hakaretler havada ucuçtu. üstüne beni tehdit etti sevdiğim herkese zarar vermekle. ben de yeter diyip polise şikayet ettim.
şikayeti öğrenince iyice çığırından çıktı bana iftiralar atmaya başladı akla hayale sığmayan yüz kızartıcı şeyler ve bunlar için bana dava açacakmış. açsın benim çok şükür alnım ak dediği şeyleri yapmadım ama bu dava süreci çok yıpratıcı olur.
şimdi bende engelli ve tedbir çıkarttığım için ulaşamıyor bana. annesi bulaşma kıza demiş sözde. annesiyle görüştüm.
kızlar bu kişi kesinlikle hasta bence hani normal bir kafadaki insan değil. sizce ne yapmak lazım. bana bulaşacak illaki ilk fırsatta hazırlıklı olmam lazım. ne yaparsam ne dersem benden uzak durur sizce?
bir de bana nişan takılarını gönder yoksa dava açarım demişti. ben neyi varsa göndericem ama nasıl göndericem ailesi başka şehirde. annesi de acele etme biz paranın peşinde değiliz oğlum iyi olsun yeter dedi adres falan vermedi. geçenlerde de annemle konuşmuş zor günleri atlatıcaz inşallah hep beraber demiş. bu konuyu nasıl çözmek gerek

Allah yardımcınız olsun.Başıma ve diğer kadın arkadaşlarımın başına gelmesinden en çok korktuğum hadiselerden biri de budur.Öncelikle korktuğunuzu belli etmeyin çünkü bu kişiler korkudan beslenir.Başınızı dik tutun.Bu kişi bir Allah korusun zarar verme niyetinde olsa gelip de size hakaret,tehdit etmez işini sessizce yapar sizi korkutup yeniden ilişkiye başlamak istiyor.

Allah yardımcınız olsun.Başıma ve diğer kadın arkadaşlarımın başına gelmesinden en çok korktuğum hadiselerden biri de budur.Öncelikle korktuğunuzu belli etmeyin çünkü bu kişiler korkudan beslenir.Başınızı dik tutun.Bu kişi bir Allah korusun zarar verme niyetinde olsa gelip de size hakaret,tehdit etmez işini sessizce yapar sizi korkutup yeniden ilişkiye başlamak istiyor.
inşallah dediğiniz gibidir. gerçekten korktum çünkü önce aileme sataştı sonra iş bana döndü. allah korusun bir delilik yaparsa benim ailem de yapar iş büyür diye korkuyorum. böyle bir psikopatı nasıl buldum diye kendimi suçluyorum offfff

inşallah dediğiniz gibidir. gerçekten korktum çünkü önce aileme sataştı sonra iş bana döndü. allah korusun bir delilik yaparsa benim ailem de yapar iş büyür diye korkuyorum. böyle bir psikopatı nasıl buldum diye kendimi suçluyorum offfff
Eğer bir şey yapma niyeti olsaydı (Allah korusun) sessizce planlar yapardı havlayan köpek ısırmazmış gibi çok güzel bir söz var.Eski nişanlınızın amacı tehditlerle geri dönmenizi sağlamak.Bu olay karşısında senden korkmuyorum tarzı tavır takınmanız gerekir.Dilerim ki hiç muhattap olmaz ve karşılaşmazsınız.

Eğer bir şey yapma niyeti olsaydı (Allah korusun) sessizce planlar yapardı havlayan köpek ısırmazmış gibi çok güzel bir söz var.Eski nişanlınızın amacı tehditlerle geri dönmenizi sağlamak.Bu olay karşısında senden korkmuyorum tarzı tavır takınmanız gerekir.Dilerim ki hiç muhattap olmaz ve karşılaşmazsınız.
hayatımdan çıksın gitsin istiyorum. öyle şeyler dediki senelerce arkama bakarak yürüyeceğim muhtemelen... bu korku bana yeter ama dediğiniz gibi ona asla belli etmemem lazım.

hayatımdan çıksın gitsin istiyorum. öyle şeyler dediki senelerce arkama bakarak yürüyeceğim muhtemelen... bu korku bana yeter ama dediğiniz gibi ona asla belli etmemem lazım.
Ben 17 yaşındayken sevgili değil de dükkanımızdaki işçi tarafından taciz edilmiştim iş mahkemeye gitti sarhoş halde dükkanımıza geldiği sırada adamı bir güzel dövdüm tehdit etti,bağırdı şu an ne yapıyor bilmiyorum ama bir zarar veremedi şükür.Çok korkmuştum ama pek belli etmemiştim.

Ben 17 yaşındayken sevgili değil de dükkanımızdaki işçi tarafından taciz edilmiştim iş mahkemeye gitti sarhoş halde dükkanımıza geldiği sırada adamı bir güzel dövdüm tehdit etti,bağırdı şu an ne yapıyor bilmiyorum ama bir zarar veremedi şükür.Çok korkmuştum ama pek belli etmemiştim.
böyle bir şey yaşamanıza üzüldüm ama bir sorun çıkmamasına da sevindim. kk okuya okuya paranoyak oldum sanırım. destek için teşekkür ederim. sanırım ben de şikayet ederek dik durdum. bundan sonra da korkmıyormuş gibi yapacağım.

Benim eski nişanlımla mı acaba nişanlandınız diye düşündüm konunuzu okurken .nasıl bu kadar aynı olur diye düşündüm .cok çok benzerini yaşadım ,den zaten tedbir çıkartmışsın ,buna rağmen senşnle herhangi bir iletişime geçerse hapis cezası var ,o yüzden senin karşına çıkarsa ,mesaj atarsa mail vs atarsa hemen savcılığa git,nezarete tıkıyorlar hemen .
Şakın ama şakın korktuğunu belli etme ,bana da ailemle tehdit etti ,iftiralar attı ,işyerimi bastı amirlerime bana attığı iftiraları anlattı .sonuc herkes onu ayıpladı ,kovdu .

cidden belli değil sinsilik yapıyor sanki
Kaynanaya neden yumusak yaklasiyorsunuz ki?
Olay bitmis

Adres verin bir.cozum.bulun takilari alim bizden.deyin
Ne demek acele etmeyin atlaticaz birlikte?

Annen baban neyi bekliyor?

Verin takilari tamamen kapatin konuyu
Zaten.polislil.olmussuniz

Benim eski nişanlımla mı acaba nişanlandınız diye düşündüm konunuzu okurken .nasıl bu kadar aynı olur diye düşündüm .cok çok benzerini yaşadım ,den zaten tedbir çıkartmışsın ,buna rağmen senşnle herhangi bir iletişime geçerse hapis cezası var ,o yüzden senin karşına çıkarsa ,mesaj atarsa mail vs atarsa hemen savcılığa git,nezarete tıkıyorlar hemen .
Şakın ama şakın korktuğunu belli etme ,bana da ailemle tehdit etti ,iftiralar attı ,işyerimi bastı amirlerime bana attığı iftiraları anlattı .sonuc herkes onu ayıpladı ,kovdu .
Sanırım bu modeller hep aynı kafada çalıştığı için bu şekilde ilerliyorlar.pisikopat manyaklar.

Olay bitmis

Bu tipler takıları verince de durmuyor canım .başka bahaneler üretiyorlar ,

hiç o topa girmeyin zaten istemiyorum dediğinde bırakması gerekirdi bırakmıyorsa bide laf anlatıp uzak durmasını sağlayamazsınız. zaten şikayet ettiniz şimdi ona dönüp sevgilim var desen iyice kinlenir asla ulaşma ona. ailesiyle de konuşma dava açarsa altınlar için takılanı mahkeme kararından sonra verirsin. buluşma bahanesiyle bunları kullanmasına izin verme.

öğrendiğime göre eski sevgilisiyle de çok olaylı kavgalı ayrılmışlar. umarım siz değilsinizdir çok çektirmiş kıza belli benim duyduklarım bile yetti. inşallah bir delilik yaparsa da dediğiniz gibi olur sonu

Olay bitmis

yumuşak davranıyorum çünkü kadının suçu yok ve oğlu hasta. kendisi de en sonunda kabul etti bunu zaten. kadın beni koruduğu için aramız iyi ama işim olmaz o ayrı. aileme havale edeceğim takı mevzusunu ben görüşmek istemiyorum duyduklarımdan sonra midem almaz o kişiyi görmeyi

hiç o topa girmeyin zaten istemiyorum dediğinde bırakması gerekirdi bırakmıyorsa bide laf anlatıp uzak durmasını sağlayamazsınız. zaten şikayet ettiniz şimdi ona dönüp sevgilim var desen iyice kinlenir asla ulaşma ona. ailesiyle de konuşma dava açarsa altınlar için takılanı mahkeme kararından sonra verirsin. buluşma bahanesiyle bunları kullanmasına izin verme.
sevgilim var desem öldürür zaten. kinlenme az kalır. ailesine takıları verdikten sonra muhatap olmayı düşünmüyorum zaten. onlardan tek beklentim çocuklarına sahip çıkmaları benden uzak tutmaları

Back