- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
-
- Konu Sahibi beyazgelinizmir
konusmama nedenınız nedır
işte bende çözüm istiyorum ama gerçekten çok edepsiz insanlar , eşimde uzak durmayı beceremiyor. Mesafe koyamıyor.Maalesef yüz yüze bakilicak! bu bir gercek. Ya siz bu durumu kabul etmelisiniz (cünkü kv ve kp degismezler bu saatten sonra) yada bosanin. Böyle huzursuz hayat mi gecermis?
Ama simdi bi tartin: sizin sevdiginiz adam, kapinizda yatan bir adam, ailesini sizin icin karsina alan bir adam onu bosamak mi yoksa bu olaylara bi türlü bas cika bilmek icin bir cözüm mü bulmali?
işte bende çözüm istiyorum ama gerçekten çok edepsiz insanlar , eşimde uzak durmayı beceremiyor. Mesafe koyamıyor.
Ya görüşmeyeceğim yada gidip geleceğim. Çözüm aklıma gelmiyor zaten gerginim şuan ..
Öneriniz varsa bekliyorum gerçekten üzgünüm bu durumdan
Olay ne bilemiyorum ama duruşunu taktir ettim.Biz kadınların en büyük hatası genlde baştn tavır koymamak.Merhaba kızlar,
9 aylık evliyim fakat nişanlılıktan beri kv ve kp ile ciddi sorunlar yaşadık ve bu eşimle olan ilişkimizede yansıdı malesef. 1 ay önce şiddetli bir tartışma yaşadık ve ayrılmak istediğimi söyleyerek evden ayrıldım. Kedime ev tuttum fakat bu 1 ayda eşim kapımda yattı resmen, doktora gideceğini düzeleceğini söyledi ve ailesiyle hiçbir iletişim kurmayabileceğimi söyledi.Zaten Ocak ayından beri konuşmuyordum , sorun yapmamıştı bu şekilde devam edeceğimi söyledim.
5 ay sonra ben kv ve kp in aklına geldim nedense, aradılar beni konuşmak istemediğim için açmadım telefonlarını. Evimize geldiler çat kapı, bakın dedim ben sizinle konuşmak istemiyorum daha fazla sabredemicem ama oğlunuz burada istediğinizde görüşün asla karışmam ama benle artık lütfen muhattap olmayın dedim, çantamı alıp spora gittim. Bunun üstüne eşime ağlamış kv, işte tamam suç bizde yeterki gelinimizle bizle konuşsun vs..tabi ben asla inanmadım yalancı ve iki yüzlü insanlar. Velhasıl 2 hafta sonrada babama gitmişler.Amcam yengem babanem falan hep beraber konuşalım demişler, babam anlam verememiş buyur etmiş.
Gier gitmez beni şikayete başlamışlar, yok ben çok nankörmüşüm onlar herşeyi yapmışlar yok benim derdim hep paraymış..sonra oğlunu şikayet etmiş yok oğlu hep tersmiş benim yüzümdenmiş vs..Babam bişey diyememiş tabi ben ikisiyle konuşayım olayları bilmiyorum sadece haklı sebebi olduğunu söyledi kızım. Konuşur size haber veririm demiş.
Şimdi babam beni aradı ,bende birkaç olay anlattım. Konuşun halledin böyle olmaz bu iş dedi.
Ne yapmalıyım bu durumda? Gerçekten çok rahatsızım kendilerinden , eşimi seviyorum denemek istiyorum ama ailesine engel olamıyor resmen rezil olduk. Eşimin ailesini çağırsam konuşmıcam kavga edicem o kadar sinirliyim. Konuşmasam onlar arsızlığa devam edecek. Akıl verin lütfen
Ailesinin yüzüne; ben sizinle konuşmak istemiyorum benle muhatap olmayın deme cesaretiniz beni çok etkiledi. Onlar için duymak, sizin içinde söylemek zor olmuştur muhakkak. Bu cesareti hangi sebeple size nasıl verdiler merak ettim?
en son boşanıcaz diye bir konunuz vardı ya da ben yanlış hatırlıyorum sanırım.Ne yapsanızda o kv ve kp .Atsan atılmaz satsan satılmaz eşini seviyor isen 3 maymunu oynayacaksın ama sevgi yetmiyor sabrım yok diyor isen boşanacaksın.Gerçekten insan bir süre sonra tükeniyor, huzur istiyor.Sen ne yapsan da onları göreceksin, duyacaksın maalesef.Başka şehire taşınsanız gelip giderler mi çok
Zaten cok üzücü bir durum. Aynisini yasadigim icin suan sizi cok iyi anliyorum. Ama madem kocaniz zaten hic birseye karismiyor. Sizde sokun lafi? yutup yutup gidip kocaniza catmayin. herkesin yaninda canim kv canim kp yanliz olunca ver zehiri arkadan?
bence kocaniz sizi seviyor ve siz isteseniz ona istediginiz yaptira bilirsiniz.
Ama bu kv ve kp islerinde biraz kurnaz olmak lazim....
ne kadar varlıklılar mesela? ne kadar zorluk cektınız?Yani ilk zamandan beri böyle garip tavırlar içerisindeler.Zaten nişanlıyken ayrılmak istedim bu yüzden ama eşim benimle evleniyorsun ailemle değil diyerek ikna etti.
Gerçekten ailemde görmediğim şeyleri yaşadım, maddi anlamda çok zorluk çektik . Varlıklı insanlar ve bir iğne dahi almadılar, hala da aynılar.
Bunları geçtim aileme karşı saygısızlıkları çok oldu, manevi olarak yakınlık kurmak istemediler benimle. Ve her fırsat bulduklarında da mutsuz edecek sözler söylediler.
Cesaret değil bence , arkalarından söylemektense yüzlerine söyledim konuşmak istemediğimi. Buna mecbur olduğumuda düşünmüyorum açıkçası.
Kimseye borçlu değilim ben, ama eşim borçlu. onlar anası babası
İşte o zehir işini ben sevmiyorum yapamıyorum.
Eşim seviyor gerçekten yürekten inanıyorum ama inanın sabredemiyorum. Zor bir çocukluk dönemi geçirdim anne baba ayrı..Şimdi 1 senede hastalık sahibi oldum, beynimde önemli bir rahatsızlık çıktı. Bu yüzden katlanmak istemiyorum herşeye hayat kısa diyorum.O insanların edepsizliklerini çekmeye kendimi üzmeye değer mi diyorum..
ne kadar varlıklılar mesela? ne kadar zorluk cektınız?
bız yunanıstanlıyız bızde kızıda erkegıde analar babalar eger var ıse cok desteklerler ancak bunun bır yere kadar
ote yandan bırde bunun karısında kendı ayakları uzerınde dursunlar dıyede cok aıle destek olmayabılıyor
pekı sızce bunun muhattabı sızmısınız, eşiniz mi?
yapan da yapmayadan da kendi evladına yapar veyahut yapmaz
benim aileminde 10 küsür dairesi var abartmıyorum ama her ev 350 - 400 tl kırada acıkacası baskada gelirleri yok bilemem siz daha iyi bilirsiniz belkiTabiki aynen öyle, kendi evladına..Biz zaten tüm mobilyaları kendimiz aldık ha öyle birikmişimiz yoktu kredi çektik.
Birine sırtımızı dayayıp evlenmedik sonuçta.Ufak şeyler istedim ben onlarıda yapamam paramız yok diye ağladı.İkiside emekli ve 6 tane evleri var, fındık tarlaları var geliri iyi insanlar.