• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkan ayakkabı acil

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
38 numara ayakkabı aldım . orda denedim ve rahatca oldu .
ama dısarıda gezınce ön parmaklarımı sıkmaya basladı .
fişinide attıgım için degişim olmuyo napabilirim ??

İnternette dünya kadar yöntem var. Buradan cevap bekleyene kadar şu an öğrenmiş olurdunuz aslında.

Buzdolabı poşetine su doldurun. Ayakkabının ucuna tepin. Ayakkabıyı da poşet gibi bir şeyin içinde buzluğa koyun. Su donarken ayakkabıyı da genişletir. Bir süre kalsın o şekilde buzlukta. Deneyin bir.

İnternette dünya kadar yöntem var. Buradan cevap bekleyene kadar şu an öğrenmiş olurdunuz aslında.

Buzdolabı poşetine su doldurun. Ayakkabının ucuna tepin. Ayakkabıyı da poşet gibi bir şeyin içinde buzluğa koyun. Su donarken ayakkabıyı da genişletir. Bir süre kalsın o şekilde buzlukta. Deneyin bir.
teşekkürler <3

Ben bu yöntemi topuklu ayakkabılarımda uyguladım bi kaç kez çok memnun kaldım çok işe yarıyo ama sizin ayakkabınız ne bilmiyorum; suyu kaynatıp ayakkabının içine döküyodum ve sonra başaltıyodum daha sonra kalınca bi çorap giyip ayakkabıları giyiyodum bi süre ayağımda bekletiyodum sonra çıkarıp kurumasını bekliyodum inanılmaz işe yarıyo

Canım aynı şeybenimde başıma geldi. Kalıba koydu adam ama içi çoooook yıprandı:(

Ben bu yöntemi topuklu ayakkabılarımda uyguladım bi kaç kez çok memnun kaldım çok işe yarıyo ama sizin ayakkabınız ne bilmiyorum; suyu kaynatıp ayakkabının içine döküyodum ve sonra başaltıyodum daha sonra kalınca bi çorap giyip ayakkabıları giyiyodum bi süre ayağımda bekletiyodum sonra çıkarıp kurumasını bekliyodum inanılmaz işe yarıyo

nasıl yani? ıslak ayakkabıyı giyip ayagınızda mı bekliyorsunuz? Yahu ayakkabı büyüyecek diye üşüteceksiniz :/

Ayakkabı nasıl genişler bilmiyorum ama ayağınızı sıkıyorsa sakın giymeyin yoksa Nasır çıkar ayağınızda başıma geldi sıkan ayakkabımı iki üç gün giydim ısrarla sonra Nasır oluştu ayağımda o Nasırla uğraşmakta ayrı bir sıkıntıydı aman dikkat!!!

İçine gazete kağıtlarını doldurabildgn kadar doldur poşete koy at buzluğa 1 gece kalsn sonra çıkar giy rahat rahat

Magazaya git kavga yap. 39 no al. Fisi atsan ne olcak ki? Sonucta onlarin bilgisayarinda da senin aldigina dair bilgiler var.

Ben yaptim %100 ise yariyor:KK66:

Ayakkabı nasıl genişler bilmiyorum ama ayağınızı sıkıyorsa sakın giymeyin yoksa Nasır çıkar ayağınızda başıma geldi sıkan ayakkabımı iki üç gün giydim ısrarla sonra Nasır oluştu ayağımda o Nasırla uğraşmakta ayrı bir sıkıntıydı aman dikkat!!!
benım ayagım zaten problemı parmaklarım kalkık o yuzden ayakkabı bulmak ta zorlanıyorum

Back
X