şık özel günlerinizde giymek için sıfır kıyafetler

melike0020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
121
0
26
Erzurum
hepsi sıfırdır ve özel günlerde giyilebilecek kıyafetlerdir düşünenlere yardımcı olmak isterim etiketleri üzerindedir ve hepsi markalıdır

Eklentiler

• $SATILIKLAR 051.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 174
Son düzenleyen: Moderatör:
canım beğendim ceketini. ama böyle resimlerden görüyoruz çok başka bir geliyor üzerimize istediğimiz gibi oturmuyor. ha normal bişiy sonuçta denemeden alıyoruz. şimdi ben üzerimde nasıl duracak onu görmek istiyorum. giyip resim atarmısın.arkasından ve önünden. belden oturtmalı mı mesela. fiyatını da ne yaparsın:)

tamam canım çekeyim atayım ama emin olabilirsin göründüğünden daha güzeldir ceket ve hiç yıkanmamış yıpranmamış bir kez bile giyilmemiştir :) dolabımda okadar çok hiç giyilmemiş kıyafetler varki bende birinin işine yarasın dedim bi kaç tanesinin resimini attım ben açıktım nişanlanınca kapandım ve nişanlım kısa cekete pantolona, bileğime kadar olmayan eteklerime izin vermiyor ondan 6 lı gardolabımda ne lazımsa herşey var ama giyemiyorum o yüzden birinin işine yarasın dedim en son 20 tl ye veririm canım resimleri atayım çekip

belden oturmalımı acaba. üzerinde çok güzel durmuş. 62 kiloyum ben. 38 beden şuan tam oluyorda. 40 beden bolca dururmu ki diye düşünüyorum. ama beğendim.sen kaç kilosun şu resmi çektiğinde ayıp olmazsa:)çünkü çok güzel oturmuş üstüne. yakınsa kilolarımız alıcam istiyorum böyle bir ceket

merhaba tatlım ben 55 kiloyum ve çeket belden oturtmalı :)) bol durmaz dar kesim ve belden oturtmalı olduğu için bende durduğu ibi durur çünkü benim bedenimde 38 :)) ceket 40 aldım ama diğer ürünlerimede bakarsan herşey 38 beden :) ceket kırk çünkü bunun 40 ı tam oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…