• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık idrara çıkma ve ovulasyon döneminde çok şiddetli kasık ve bel ağrısı

Lorison6_16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2022
18
-61
1
Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır çok sık idrara çıkıyorum artık etrafımdakiler dahi farketti en sonunda biri hamilemisin deyince suphelendim sizlere geldim 😂. Yumurtlama döneminde de daha önce hiç yaşamadığım kasık ve bel ağrısı çektim geçen ay da 2 gün az regl oldum. Ama mide bulantısı baş dönmem yok. Aksine iştahım açıldı karnım az bişey şiş gibi ödem diye düşündüm ama bilmiyorum Sizce şüphelenmelimiyim test falan yapsammi?

Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır çok sık idrara çıkıyorum artık etrafımdakiler dahi farketti en sonunda biri hamilemisin deyince suphelendim sizlere geldim 😂. Yumurtlama döneminde de daha önce hiç yaşamadığım kasık ve bel ağrısı çektim geçen ay da 2 gün az regl oldum. Ama mide bulantısı baş dönmem yok. Aksine iştahım açıldı karnım az bişey şiş gibi ödem diye düşündüm ama bilmiyorum Sizce şüphelenmelimiyim test falan yapsammi?
Test yap canım inşallah vardır , idrar yolu enfeksiyon da olabilir önlemini almış olursun

Regl olmussunuz sonucta hamilelik nasil olsun. Bu ay yumurtlama donemini degerlendirdiyseniz ve ustunden 10-12 gun gectiyse bu belirtiler bi ihtimal olabilir.

Karın öyle hemen çıkan bir şey değil. E regl de olmuşsun? İdrar yolları enfeksiyonu olmuş olmayasın 1.5 ayda bir doktora muayene olsana aile hekimi bile olur.

Back