kızlar merhaba. 3 gündr bu sorunu yaşıyorum çok sıkıldım artık ya mesanem sanki hep dolu gibi hissediyorum. yanma kaşıntı vs bişey yok ama tuvalete gidiyorumm az az geliyor gelip oturuyorum 5-10 dk sonra yine boş değilmiş gibi hissediyorum.. dün de beyazımsı şeyler vardı az az bugün pek yok ama. ayaklarım çok üşüyor bi kaç gündür ondan mı acaba sıcak su koyunca rahatlıyorum gece lavaboya hiç kalkmıyorum. oturup ayaklarımı bükünce daha fazla oluyor .. psikolojik mi diyorum gece hiç kalkmayınca ama gün içinde çok oluyor.. böyle bişey yaşayan ve önerisi olan var mı ??
çok saolun cevap verdiğiniz için..pko teşhisi koyuldu tarlusal kullandım adet olmayı beklıyorum bu yüzden ilaç almak istemıyorum geçer umarım bugün daha iyi hissediyorum sanki. bende enfeksiyondan şüphelendim araştırdığım kadaryla..
korkumdan kaç gündür suyu da az içiyorum ki ama bitki çayları içtim pko olunca insülin direnci de olabiliyormuş henüz ölçtürmedimonunla ilgiliyse bilemiyorum takip edicem bakalım
çok saolun cevap verdiğiniz için..pko teşhisi koyuldu tarlusal kullandım adet olmayı beklıyorum bu yüzden ilaç almak istemıyorum geçer umarım bugün daha iyi hissediyorum sanki. bende enfeksiyondan şüphelendim araştırdığım kadaryla..
sanırım öyle bişey yaşadım ama bugün geçti.. bi yerde okumuştum viks sürdüm mesane tarafına sonrada sıcak su yapıp öyle yattım bu işe yaramış olabilir böyle sorun yaşayan varsa deneyebilir :)