• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sık fön yada düzleştirici kullananlarr?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
saçlarım çok elektirikleniyor ve ve düz saçı çok seviyorum.bir de bunu ihtiyaç gibi görüyorum çünkü bambaşka biri yapıyo beni düz saç,yüzüme çok yakışıyor.bunun için düzleştirici kullanıyorum.öyle her gün değil,haftada 1 yada 2 kez,ama buna rağmen günün sonunda pıt pıt bir iki elime geldiklerini görüyorum.haftada bir bakım yapıyorum ama,en etkili bakım da hangisi her gün yeni bişeyle karşılaşıyorum,ben elidorun bakım yağını alıyorum acaba yeterli gelmiyomu yada daha sıkmı yapmalıyım,siz neler yapıyorsunuz saçalrınız için?sanırım daha çok önem vermem lazım saçlarıma ne dersiniz,

ben bugün glissin föne karşı ısı koruyucusunu aldım. 80 dereceye kadar korur yazıyor. fön için falan yıkadıktan sonra nemli saça uyglanıyormuş deneyip göreceğiz bakalım. Gliss nutri protect diye bir şey

$32894_kucuk.jpg

Son düzenleme:
evt bende var bundan aldım bende,ama 80 dereceye kadar koruyor ben 200e getiriyorum düzleştiriciyle anca istediğim kıvama geliyo saçlarım yani yeterli değil buda,bir de düzleştirici plakalarına zarar verir diye kullanmaktan korkuyorum

hergün düzleştiriyorum saçlarımı alışkanlık oldu eskiden çok kabarık saçlarım vardı sonradan hafif sönük ama dalgalı oldu şimdi ise düpdüz banya yapsam bile kuruyuncada düpdüz saçım alıştımı ne :D ama ben yinede sabahın 6 sında kalkıp yarm saat düzlestirip okula gidiyorum biraz uçları kırık uzun bir saça sahibim :)

Back