• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Şık bir oturma odası için hangisi ??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yosun_gozlum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
8
0
16
Ankara
Arkadaşlar hem şık hemde göze hitap eden bir oturma odası düşünüyorum...Yardımlarınızı bekliyorum sizce hangisi ? (resimleri daha net görmek için üstüne tıklayın lütfen)

Asıl düşündüğüm ve almak istediğim bu ama diğerlerinide düşüneceğim...Bu takımı gördüğümden beri benim olmalı dedim :)

1----Eki Görüntüle 478482 Eki Görüntüle 478483 Eki Görüntüle 478484

2---- $2 (1).webp $2 (2).webp $2 (3).webp

Bunlardan biri olursa rengi kırmızı tonlarında olacak siz sadece modele bakın lütfen

3----$3.webp

4 ----$4.webp

5----$5.webp

6----$6.webp

7----$7.webp

8----$8.webp

9-----$9.webp

10-----$10.webp

11----(Bunu internetten gördüm bi arkadaşın eviymiş sadece modeli göstermek amaçlı ekliyorum ) ----$11.webp

Son düzenleme:
2.yi çok beğendim ama yastıklı takımlar çok kullanışlı olmuyor malesef birde çocuk olunca hepsi yerlerde geziyor buyüzden 3 yada 4 ü tercih edebilirsin

bence 4. takım ama renkler kesinlikle değişip daha soft renkler tercih edilmeli..aşırı kırmızı göz yorar ve basit görünür..

1'i, 2'yi ve 4'ü çok beğendim canım. Özelliklede 2'yi...

Hepside birbirinden şık..

Oturma odası bukadar şık olan birinin salonunu çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Salonunuda bizimle paylaş olur mu?

Ayrıca bu 1-2-4 takımların satış yerini ve fiyatını öğrenebilirmiyim?

2 numaraya bayıldım.çok tatlı.hele bi de yeşil duvar boyası va aksesuarlarla kullanılırsa.pembe ve yeşik birbirine çok yakışıyo çünkü.

Oturma odası bukadar şık olan birinin salonunu çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :)

cok tesekkürler esracım daha karar veremedim henüz salon konusundada öyle :) Şu an fikir aşamasındayım mobilyalarımı alıp evimi dizince resimlerini eklerim inşallah :)

1 numara = Bellona
2 numara = ben Ankarada sıradan bır magazada gördüm ama gercek markası Kilim 'miş (yastıkların rahatsız etmeyecegını bılsem ve rahat oturulcagını bılsem hemen alırdım sanırım :)
4 numara = Ankara sitelerde rasgele bir mobilyacıda cnm...

bu arada fiyatları yazmayı unutmuşum esracım

1 numara = 2.600---2.800 tl arası eger üclülerden 2 tane alırsan teklilerden 2 tane o zaman 2.800 oluyor resımdekı gıbı bi tane üçlü bi tane 2li iki tanede teklı alırsan 2600 tl

2 numara = 2.500 tl

4 numara = 3.000 tl

bu arada bunlar peşin fiyatları taksitli ne olur bılmıyorum cnm...biz peşin alacagımız için peşin fiyatlarını sorduk sadece

Back
X