Sık adet görenler? Destek olalım birbirimize. Neler yapıyorsunuz doktora gittiniz mi?

ilhytzehra

Akademisyenkız🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
876
594
103
15 ya da daha az gün sayısı temiz kalıp adet görenler var mı? Yani sık adet görenler. Doktora gittiniz mi bu sorun için ve doktor ne dedi? Erken menapoz ihtimaliniz var mı? Hangi ilaç ve kürleri kullanıyorsunuz ? Paylaşım alanı burası olursa birbirimize destek olalım...

Bende öyleydim 15 20 günde bir adet olurdum çok düzensiz di hiç gitmedim hastaneye ama soğan kürü kullandım 20 gün ondan sonra düzene girdi çok şükür şuan 26 28 günde bir adst oluyorum

Bende öyleydim 15 20 günde bir adet olurdum çok düzensiz di hiç gitmedim hastaneye ama soğan kürü kullandım 20 gün ondan sonra düzene girdi çok şükür şuan 26 28 günde bir adst oluyorum
Maşallah hiç hormon tahlili yaptırmadın mı. Yaşın kaç ve soğan kürünü nasıl yapıyorsun rica etsem ayrıntı yazar mısın canım

Maşallah hiç hormon tahlili yaptırmadın mı. Yaşın kaç ve soğan kürünü nasıl yapıyorsun rica etsem ayrıntı yazar mısın canım
22 yaşındayım yeni evliyim öncesinde hep alttan bakmak istedikleri için gitmemiştim şimdi hamile kalmak için gitmeyi düşünüyorum canım adetin bittiği gün başladım kuru soğanı dörde boldum iki bardak suda kaynayınca kapattım beş dakka dinlenince sabah akşam aç karna içtim 20 günden sonra bıraktım enfeksiyon varmış bilmiyodum onuda sökmeye yardımcı oldu

Anladım inşallah en yakın zamanda çocuğun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…