Merhaba arkadaşlar ben iki buçuk aylık hamileyim bende bir tuhaflık var sürekli acıkıyorum ve elim ayağım titriyor ikinci gebeliğim ilkinde böyle birşey yaşamadım şimdi e ne var bu normal diyeceksiniz ama gerçekten normal değil sofradan kalkmadan şiddetli bir acıkma oluyor ama tok olduğumu da biliyorum ve yiyemiyorum ama elim ayağım titriyor sizce sebebi nedir
Merhaba arkadaşlar ben iki buçuk aylık hamileyim bende bir tuhaflık var sürekli acıkıyorum ve elim ayağım titriyor ikinci gebeliğim ilkinde böyle birşey yaşamadım şimdi e ne var bu normal diyeceksiniz ama gerçekten normal değil sofradan kalkmadan şiddetli bir acıkma oluyor ama tok olduğumu da biliyorum ve yiyemiyorum ama elim ayağım titriyor sizce sebebi nedir
O an kahvaltı ettikten ya da yemek yerken ki öğünlerin etkiliyor olabilir. Kan şekerin bir anda yükseliyorsa dediklerinden 5 dakika sonra açlık oluşuyor olabilir. Öyle düşünüyorum. 22. Haftalara geldiğinde şeker yüklemesi testinde belli olur ama doktoruna da sor bakalım. İlk öğünde glutensiz beslen hiç şekerli olanları tüketme beyaz ekmek patates vs vs.
O an kahvaltı ettikten ya da yemek yerken ki öğünlerin etkiliyor olabilir. Kan şekerin bir anda yükseliyorsa dediklerinden 5 dakika sonra açlık oluşuyor olabilir. Öyle düşünüyorum. 22. Haftalara geldiğinde şeker yüklemesi testinde belli olur ama doktoruna da sor bakalım. İlk öğünde glutensiz beslen hiç şekerli olanları tüketme beyaz ekmek patates vs vs.
Ekmek makarna pirinç bulgur patates şeker tuz bu tür şeylerden uzak duruyorum kötü şeylerden uzak duruyorum genellikle meyve özellikle yeşil elma tüketiyorum ama 5 dakika sonra gelen açlık hissi ve bir türlü geçmemesi saatlerce sürmesi elim ayağım titriyor çok kötü bir duygu ve beni çok korkutuyor
Şuan gebelıgın baslarındasın. Ben şuan 38 haftalık hamileyim. Benimde 2. Ci çocuğum ve ben 30 kg aldım. İlk cocugumda 15 kg falan almıstım. Bence dıkkat et son aylarda cıdden alınıyor. Ben pişman oldum çunku çatlama çok oldu
Kilo almaktan korkmuyorum tek korktuğum şey gebelik diyabeti zaten çok kilolu bir şekilde gebe kaldım daha da alırım çünkü ilk gebeliğinde de çok aşırı kilo almıştım gebelik diyabeti olmasın ki her türlü halledilir
Gecmis olsun, benim gibi iradenize sahip cikamazsaniz 30 kilo garanti, protein ağırlıkli beslenin, sik sik az az yiyin, bol su icin, karbonhidratlardan uzak durun.