ŞIK ABİYELER BURADA...9. SAYFADAN İTİBAREN...

adba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
3.369
497
41

coral,MERCAN renk..müthiş abiyem..1 kere giydim...3 beden...kilo verdiğim için dolap beklesin istemiyorum...450tlye almıştık..çok çok uyguna vericem...helena tarzı balık kesim...eteği taftalı...tek omuz ...şık drapeli...ölçü isteyen veya ayrıntılı resim isteyene bilgi verilir...

SADECE 1 KERE GİYDİĞİM SİYAH ABİYE ELBİSEM...40/42 BEDEN...SADECE 25 TL

STRAPLEZ BİR KERE GİYDİĞİM DİZALTI ABİYEM...40 42 BEDEN UYUMLU...SADECE 25TL..

m-l-belkide xl uyumlu altı bakır renk pul payet,üstü krem elbise yada tunik..(gg den aldım.ama bana büyük geldi..)

pembe somon çok şık şifon elbise...40 beden fakat 40-42 beden uyumlu..beli lastikli..sıfır..30tl

üstü leopar detaylı s beden şık elbise..

xs/s ve ince m bedenlere uygun çok şık,siyah kadife ,LİKRALI,yakası somon rengi penye detaylı SIFIR gece elbisesi..yılbaşı ve ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN UYGUM BİR SEÇENEK..25TL

42 beden tek omuz saten şık abiyem...fermuar kısmında birkaç sökük ve göze batmayan ip takılmaları olduğu için çok çok uygun fiyata...

s/m/l beden likralı...çok cici abiyem...balon etektir..

koyu lacivert çok şık abiye..1 kere giyildi...40/42/44 beden uyumlu..yırtmaçsız...koları tül ,dilerseniz kestirip kolsuz elbise olarakta kullanabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…