Siirt'te 8 şehit!

Anlıyorum Haklısın... Pkk nın Bittiği günleri görürüz inşallah...

Evet destekliyordum ama bu olanlardan sonra destekleyecek değilim , çözüm süreci diye hainleri daha da güçlendirmiş meğer şu saatten inşallah defolup giderler .

İnan tum bu olanların ustune, yan masada hala "UZUN ADAM" turkusu soyleyenler yuzunden girip yorum yapmak istemiyorum su bolume..AMa senin mesajın biraz olsun umutlandırdı beni.

Koltuk sevdasına daha kac can gidecek? KAc ocak sonecek?

ALlah, din, iman dilinizde ve goruntunuzde degil, kalplerinizde olsun biraz. İCİnizde olsun..

Sİzler uzun adam turkusu soylediginiz ve tum bu kanlı oyuna destek oldugunuz surece, o sehit ailelerinin ahı uzerinizde olacak.

Ben anlamıyorum..Halkını, askerini harcayan bir iktidarın hala savunulmasını ve desteklenmesini anlayamıyorum.

ALlah herkese merhamet ve duyarlılık nasip etsin.

Sehitlerimizin mekanı zaten cennet..Rabbim ailelerine dayanma gucu versin.

Ben artık inancımı kaybediyorum, o kadar dua nereye gidiyor? 30 yıl oldu 30.
Şehitleri bayrağa sarıyorlar da o analar acısını neye saracak?

Med olur mu hala gelip hdp ye oy verenlere ateş püskürtuyor sözde milliyetçi akp li arkadaşlar.zaten hdp için diyecek bi şey yok dağdan meclise inmiş bir parti pkk nin oyuncagi o yuzden kimse sempatik vs...diye hikaye anlatmasin da akp ondan suçsuz mu? Akp değil mi bizi bu hale getiren?

Ates puskurenler bir zahmet cumhuriyet tarihinde cok partili donemine donup bir baksınlar..

Tarihte, bir teror orgutunun temsilciyiz diyenleri meclise sokan bir hukumet olmus mu?

Ulke artık oyle bir cıkmazda ki, insanlar hdpye emanet oy bıraktılar. O derece bir kaosa surukledi bu halkı..

Adam devletin uniter yapısını bozdu. Hala hdp ye oy verenler deniyor..

BEn de icimden kufrediyorum, napim?

Bende bedduaya vurdum kendimi de dönüp dolaşıp beni bulacak diye korkuyorum.

Savaş isteyenler mutlumusunuz kardeşin kardeşi öldürdüğü bir savaşa hayır bugün işlerine gelir savaş çıkarırlar yarın kardeş olurlar olan bizim çocuklarımıza olur tabi bunu anlamak zordur ayrıntılara kafa yoracağımıza resmin bütününe bakın
Ama nerde

kim başlattı cicim savaşı. kim sürekli çözümü bitirdik dedi. 30 marttan bu yana ortalığı yaktı yıktı. kim silahları depoladı. cevabını bekliyorum. beter olun

kim başlattı cicim savaşı. kim sürekli çözümü bitirdik dedi. 30 marttan bu yana ortalığı yaktı yıktı. kim silahları depoladı. cevabını bekliyorum. beter olun
Diymi ama,hücre evleri,cephaneler,silahlar,bombalar yığıldı ülkeye..
Peki bunlar yapılırken Türkiye Cumhuriyeti Devleti niye armut topladı?
Burda bir savaş mı var?
Ne savaşı,ne kardeşi?
Burda sadece teröristlerin haince kurduğu tuzaklar var.
PKK lılar ne kürtlerin,nede türklerin kardeşi değildir.

rabia diye ağladılar, şivan perverin anlamadıkları türkülerine ağladılar, dandik şiirlere ağladılar, ona ağladılar buna ağladılar daha bir kere de şehide ağlayan görmedim
Meğri meğriye anıra anıra ağladılar
Onlarda acıma duygusu olsa şehitlerimizede ağlarlar hani öyle birileri var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…