Siirt'te 8 şehit!

İçiniz acıyor biliyorum, hangimizin içi acımıyor ki ama lütfen ne olur sözlere dikkat edelim ne olur

Bu kan ve gözyaşı durmalı artık, Allah'ım affet yalvarırım affet ama iyi ki kızım var erkek olsaydı şu an asker olacaktı, ben nasıl kucaklar, metanetle karşılardım ki böyle bir acıyı

Offf içim daraldı yine haberlerden kaçıp burda duyuyorum

Ya bizim çocuğumuzun eline diken batsa acısını hissediyoruz bu aileler ne yapacaklar şimdi ? Sen evladının çocukken tırnağını keserken bile kan ter içinde kal canı acımasın diye ama sonu bu olsun Allah sabır versin dayanma gücü versin bu kirli oyunları planlayanların ve hayata geçirenlerin de belasını versin ne diyeyim.

Çoluk çocuklar ölüyor, ne uğruna??? Yazık çok yazık. Bunun sorumluları kimse dünya gözüyle yaşasınlar aynılarını inşallah.
Çoluğumu çocuğumu kardeşimi ailemi kimsemi feda edemem vatan uğruna. Ölmemek varken neden Ölmek? Ölmeden korumak varken neden şehit vermek? Allah hepsinin ailesine sabır versin.

sürekli giden canlar gencecik hayatı doya doya yaşayamadan ölen insanlar ben diyecek birşey bulamıyorum artık Allaha havale ediyorum yalnızca Allah ailelerine sabır versin mekanları cennet olsun inşallah

baş sağlığı dilemekten,terörü lanetlemekten daha fazla şey yapmamız gerek , o kadar övündüğümüz ordumuz bunlara güç yetiremiyorsa vah halimize , kökten bir temizlik şart ideoloji uğruna maşa olmuş bir kürt halkı var orada misal elazığda terör yok yarım saat ilerisinde ki tunceli de terör varsa bu halk desteğidir. artık herkese tarafınızı seçin ya da sonuçlarına katlanın demek şart, Biz gördüğümüzü vuruyoruz onlar tuzak kuruyor bu şekilde daha çok şehit veririz , böyle olmaz bizim onları halt etmemiz lazım, şu başımızda ki beceriksizler gitse gerçi bu kadar kayıp vermeyiz , bir subay şehit oldu diye menemeni yakın diyen MUSTAFA KEMAL' i özledim Allah TÜRK'Ü korusun.

Ben karıştırmiyorum dimi sen sanki akp yi destekliyordun öyle mi? Yanlış mı hatırlıyorum?
Yani şu msjini okumak beni şaşırttı da o yüzden sordum.karistiriyor muyum diye.

Mesajına ilk defa Katılıyorum siyaset bölümünde izguben.
Özellikle son cümledeki Mustafa Kemal e...
Yalnız biz bu ülkede sadece Türk değiliz, pek çok Kürt genç olduğu gibi pek çok bu ülkeyi vatan bilmiş genç de ölüyor.
Allah tüm görev başındaki ana kuzularını korusun.
Ölenlere rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum.
Seçim sonrası bakmıyorum artık haberlere, kalbim kaldırmıyor...

Ben karıştırmiyorum dimi sen sanki akp yi destekliyordun öyle mi? Yanlış mı hatırlıyorum?
Yani şu msjini okumak beni şaşırttı da o yüzden sordum.karistiriyor muyum diye.
Evet destekliyordum ama bu olanlardan sonra destekleyecek değilim , çözüm süreci diye hainleri daha da güçlendirmiş meğer şu saatten inşallah defolup giderler .

Tabi kide benim vatan sevdalısı Kürtlere asla lafım yok benimde Kürt arkadaşım var asker face de paylaşımlarını gösterebilirim , Ne mutlu Türküm diye göğsünü gere gere paylaşımlar yapar , benim lafım maşa olmuş Kürt halkına malesef onları temızlemeden terör bitmez ama sonra da masum insanlar ölmüş derler işte üff neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…