- 12 Temmuz 2006
- 55.835
- 214.576
- 52
-
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Ben karıştırmiyorum dimi sen sanki akp yi destekliyordun öyle mi? Yanlış mı hatırlıyorum?baş sağlığı dilemekten,terörü lanetlemekten daha fazla şey yapmamız gerek , o kadar övündüğümüz ordumuz bunlara güç yetiremiyorsa vah halimize , kökten bir temizlik şart ideoloji uğruna maşa olmuş bir kürt halkı var orada misal elazığda terör yok yarım saat ilerisinde ki tunceli de terör varsa bu halk desteğidir. artık herkese tarafınızı seçin ya da sonuçlarına katlanın demek şart, Biz gördüğümüzü vuruyoruz onlar tuzak kuruyor bu şekilde daha çok şehit veririz , böyle olmaz bizim onları halt etmemiz lazım, şu başımızda ki beceriksizler gitse gerçi bu kadar kayıp vermeyiz , bir subay şehit oldu diye menemeni yakın diyen MUSTAFA KEMAL' i özledim Allah TÜRK'Ü korusun.
Mesajına ilk defa Katılıyorum siyaset bölümünde izguben.baş sağlığı dilemekten,terörü lanetlemekten daha fazla şey yapmamız gerek , o kadar övündüğümüz ordumuz bunlara güç yetiremiyorsa vah halimize , kökten bir temizlik şart ideoloji uğruna maşa olmuş bir kürt halkı var orada misal elazığda terör yok yarım saat ilerisinde ki tunceli de terör varsa bu halk desteğidir. artık herkese tarafınızı seçin ya da sonuçlarına katlanın demek şart, Biz gördüğümüzü vuruyoruz onlar tuzak kuruyor bu şekilde daha çok şehit veririz , böyle olmaz bizim onları halt etmemiz lazım, şu başımızda ki beceriksizler gitse gerçi bu kadar kayıp vermeyiz , bir subay şehit oldu diye menemeni yakın diyen MUSTAFA KEMAL' i özledim Allah TÜRK'Ü korusun.
Evet destekliyordum ama bu olanlardan sonra destekleyecek değilim , çözüm süreci diye hainleri daha da güçlendirmiş meğer şu saatten inşallah defolup giderler .Ben karıştırmiyorum dimi sen sanki akp yi destekliyordun öyle mi? Yanlış mı hatırlıyorum?
Yani şu msjini okumak beni şaşırttı da o yüzden sordum.karistiriyor muyum diye.
Keşke herkes senin gibi düşünse. Keşke...Evet destekliyordum ama bu olanlardan sonra destekleyecek değilim , çözüm süreci diye hainleri daha da güçlendirmiş meğer şu saatten inşallah defolup giderler .
Tabi kide benim vatan sevdalısı Kürtlere asla lafım yok benimde Kürt arkadaşım var asker face de paylaşımlarını gösterebilirim , Ne mutlu Türküm diye göğsünü gere gere paylaşımlar yapar , benim lafım maşa olmuş Kürt halkına malesef onları temızlemeden terör bitmez ama sonra da masum insanlar ölmüş derler işte üff neyse.Mesajına ilk defa Katılıyorum siyaset bölümünde izguben.
Özellikle son cümledeki Mustafa Kemal e...
Yalnız biz bu ülkede sadece Türk değiliz, pek çok Kürt genç olduğu gibi pek çok bu ülkeyi vatan bilmiş genç de ölüyor.
Allah tüm görev başındaki ana kuzularını korusun.
Ölenlere rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum.
Seçim sonrası bakmıyorum artık haberlere, kalbim kaldırmıyor...