Bu nasil bir igrençliktir? Bdv'de sikça "dagbasinda degiliz ya, bu ülkede hak var, hukuk var" deniliyor.
Hayir, yok efendim. Ne hak, ne hukuk var bu ülkede. Ne var biliyormusun? 16 yasinda polis tarafindan tecavüz edilmek var ve o polislerin sadece is yerlerinin degismesi, hapisin iç tarafini bile görmemesi var.
Daha ne var biliyormusun? Küçüklügünde tacize ogradiginda, esine anlatma telkinleri var. Nede olsa o erkek, 5 yasinda taciz oldun diye basina kakabilir..
Evet evet, ülke gerçekten çoook güzel yerlere geliyor,insanlik, hak hukuk kalmamis ama olsun. Sonuçta asfaltli yollarimiz ve metrolarimiz var degilmi..
Gercekten artık arkayı kollama vakti bu nedir ya? Polissin sen ya polis. Allah ıslah etsin daha neler görücez bu ülkede acaba.
Güvendikleri bir güç olmasa arkalarında; buna cesaret edebiirler mi? Belki de ceza almadan yırtacaklar.
Hayat tecrübem bana önce Allah sonra kendimden başka kimseye güvenmemeyi öğretti, nelere Şahit oldum.Halk polise güvenemiyecekse kime güvenecek
Yüz karaları
Amin Ablacım..Hayat tecrübem bana önce Allah sonra kendimden başka kimseye güvenmemeyi öğretti, nelere Şahit oldum.
Allah içinde hertürlü kötülüğü barındıran insanları Islah etsin ve çoluk Çocuktan, iyi insanlardan uzak tutsun hepsini.
allah bildiği gibi yapsın tüm sorumlularıBu haberde asıl ürkütücü olan kısım 2 polisin böyle bir namussuzluk yapması değil bana kalırsa. Dünyanın her yerinde var böyle sapık erkekler ve de polisler. Acı ama gerçek.
Buradaki asıl ürkütücü olan ve Türkiyedeki kurumsal yozlaşmayı göz önüne seren nokta emniyetin ve valiliğin o iki erkek bozuntusuna sahip çıkması, arkalarını kollaması.
İlk yalnızca şubelerini değiltirmişler, İHK tepki gösterince susturmak için vali polisleri açığa aldık demiş. Ama açığa aldıklarına dair ortada tek bir kanıt yok. Ne Baroya ne de İHK ye dosyaları göstermiyorlar. Soruşturma yürütüyoruz diyorlar ama ne sosyal hizmetlerden görevli ne de Barodan avukat çağırıyorlar.
Tecavüz var ama cinsel suç davası da açılmamış. Sadece alıkoymadan yargılanacaklar tabii yargılanırlarsa o da.
Offf offf.