Şiir ve nesir yazı yarışması

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
Emoji Skoru
30.592
Puanlar
1.123
Yer
Konya

Düzenlesek oylamaya açsak iyi olmazmı arkadaşlar.Yada bir yarışma .Sitemize renk gelse biraz.:enbuyukkk:

Bence de çok iyi olur. Yetenekler ortaya çıkar.

edebiyatı seviyorum .bencede güzel olur.

eveeeet ne güzel olur içimizdeki yazarlar ...şairler kimbilir ne cevherler çıkacak
en kısa zamanda olur inşallah
bir konu belirtilecekmi yoksa serbestmi olucak
merakla takipteyim

ewet elifcim bende nesiri destekliyorum. hatta komedi yazmak zordur komedi yazalım.

bende sana katılıyorum elif en yakın zamanda lütfen her ikiside olur hem böylece takıldığım topiklerdeki arkadaşlarımda az kafa dinlemiş olur :))))))))

bencede guzel olur

Tam bana göre kızlar bu yarışma umarım olunca takip ederim şiirlerimi sizlerle paylaşırım...

Böyle bi kabiliyetim yok ama okumaya bayılırım takip edicem harika olmuş

eliffff başlat artık şu yarışmayı.

Evet bence kısa şiir yarışması olsun. Bana da heyecan lazım bu aralar. Mesela 12 satırı aşmayacak şiirlerle yarışalım. Güzel olur. Bence bu yarışma köşesini hiç boş bırakmayalım. Elif ablaa yapalım yarışmayı.

Tamam kızlar ozaman nesir mi olsun şiirmi fikir verin bir hafta toplayalım yapalım madem

Nazım da değil de nesir de başarılıyımdır.Derecelerim vardı eskiden.Ara verdim yazmaya,yazdığım düzyazıyı beğenirsem ben de katılırım.Mükemmelliyetçiliğime yenilmezsem.kaydirigubbakcemile3

farketmez elif yeterki sen şu de gerisi gelir zaten :)))

Şiir olabilir...Peki konu sınırlaması olacak mı...?

Şiir olsun ya yazı nemi pek cezbetmedi. Elif abla en fazla 10 satırlık serbest şiir olsun. Hem okuyanlarda yorulmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…