S
S€VD!C€Ğ!M...
Ziyaretçi
- Konu Sahibi S€VD!C€Ğ!M...
Üst katlardan bir müzik sesi ilişiyor kulaklarıma...galiba Sinan Özen...''Benim canım yandı,haberin mi vardı'' diyor...Zaten hep böyle olmaz mıdır?.Yanan,yandığıyla kalmaz mıdır?.Yandıranın haberi olsada nafile!..Artık çok geçtir,her şey için çok geç...Yananın külleri savrulup,çoktaan başka başka yüreklerde yeniden alevlenmiştir...
Hep düşünmüşümdür bu yanıştan kimin karlı çıktığını?..Yanan mı?..Yandıran mı?.. Bu iki kelime zihnimde dolaşıp durur.Cevap mı?..İşte onu hala bulamadım!.. Amaaann,hem haberi olsa ne olacaktı ki? Yangını körüklendirmekten başka ne yapabilirdi ki?!.... Efendim?...Birileri bişey mi dedi?.. Su mu?.....
Sadece gülüyorum...O suyu dökmek için de çok geç kalmadı mı?..Mühim olan en başındayken yakmamak değil miydi o yüreği?..Yanıp sönmüş yüreğin,yandırana ne faydası olabilirdiki şu saatten sonra?...Güldürmeyin beni Allah aşkına,güldürmeyin...
Yürek,gemileri yakmıştır bir kere,dönüşü de yoktur bunu herkes bile...
Seven yüreğe can feda....Sevmeyene elveda...
Vesselam....
Hep düşünmüşümdür bu yanıştan kimin karlı çıktığını?..Yanan mı?..Yandıran mı?.. Bu iki kelime zihnimde dolaşıp durur.Cevap mı?..İşte onu hala bulamadım!.. Amaaann,hem haberi olsa ne olacaktı ki? Yangını körüklendirmekten başka ne yapabilirdi ki?!.... Efendim?...Birileri bişey mi dedi?.. Su mu?.....
Sadece gülüyorum...O suyu dökmek için de çok geç kalmadı mı?..Mühim olan en başındayken yakmamak değil miydi o yüreği?..Yanıp sönmüş yüreğin,yandırana ne faydası olabilirdiki şu saatten sonra?...Güldürmeyin beni Allah aşkına,güldürmeyin...
Yürek,gemileri yakmıştır bir kere,dönüşü de yoktur bunu herkes bile...
Seven yüreğe can feda....Sevmeyene elveda...
Vesselam....