Anket sihirli güçleriniz olsa ne yapardınız

sihirli güçleriniz olsa ne yapardınız

• saçlarımı düzleştirirdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    105
sabah evden çıkarken parmağımı şıklatıp evimin teemizlenmesini ve yemeklerimin pişip hazırlanmasını sağlardım çok mu tembelim???

1) Türkiyeyi norveç kadar guzel bir ekonomiye sahip ulke haline getirirdim.bastakileri temizler tabiki kendimi gecirirdim.sihirli gucu yonetmek kolay degil:))

2) anne karnindaki bebeklere konusma sansi verirdim. orada neler dusunup hissediyor anlatsın:)

3) oyle bir sihir yapardım ki gelininin tepesini attıran kaynana anında kendini eşşeklerin dolu oldugu bir adada bulurdu.

4) cikolata hastası insanların nekadar yerse yersin asla kilo almamasini saglardım.

5) bir kere kilo denen kavramı ortadan kaldırırdımm:)

yukardaki siklardan daha iyi seyler yapmak istedigim kesin 1.savaslari ortadan kaldirirdim.2.insanlara esit imkanlar saglardim 3.kotulerin dedikoducularin iftiracilarin agizlarinin payini gerektigi sekilde verirdim..

istediğim zaman heryere gidip gelirdim
malum aılemden ve sevdıklerımden uzagım..
cok ıyı olurdu

bütün dünyayı müslüman yapmak isterdim gerisi zaten kendiliğinden oluşurdu islamın olduğu ve yaşandığı yerde açlık , sefalet , savaş ve düşmanlık olmaz mutluluk , dayanışma , güven ve huzur olur zatenB]

valla aklıma bır suru sey geldı :)
1: önce butun savasları durdururdum (cocuklar ve savunmasız ınsanlar ölmesin diye)
2: cahıl,kotu,vıcdansız ınsanları yola getırırdım
3: dunyadakı butun hayvanları koruma altına alır zarar gormelerını engellerdım
4:karsımdakı ınsanın aklından neler gecıyor bılmek ısterdım
ayyy bu boyle uzar gıderr :)delikafadulden

Kötü insanları yok ederdim.
Böylelikle herşey çok daha güzel olurdu.
Bütün kötü şeylere kökten çözüm.

benim çocukluğumdan beri çoook istediğim bir şey bu .aaaah ah ,keşke öle bir şansım olsaydı

dünya yı yaşanacak yer haline getirirdim (bunun içine aklınızın alabildiği her bşey giriyor) .
ülkenin cumhurbaşkanı olurdum kuşkusuz ki kadınlar hakim olsun herşeye...
biraz bencilce olacak ama her şeyi aleyhime çevirirdim))-tatlicadiarzu-

çok isterdim öyle bişey olsun..
ama tüm hayatım boyunca olmasın sadece bi gün olsun yeter..her şeyi düzene sokardım hayatımda..her şeyi.

1- Önce azalan sütümü çoğaltırdım.. (ve tüm annelerin) benneyaptımki
2- Sonra kendımı zayıflatrdım.. :mymeka:
3- Hastanelerdekı evlerdekı tum hastaları iyileştirirdim. :Saruboceq:
4- Eşimle ikimize aşkımıza aşk katıcak iki ucu bır ok atardım.. :asigim:
5- saclarımı soyguncu bır kuaföre gerek kalmadan!!! kendım uzun zamandır ıstedıgım rengını verırdım..

Şimdilik bu kadar efendım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…