Sihirbazlık numarası...

xilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
161
32
98
Aslında komik gelecek belki ama bir türlü hatırlayamadığım bir oyundu bu. Küçükken kimlerin yaptığını da hatırlayamıyorum kuzenlerim, akrabalarıma sordum da ıı ıh hatırlayan yok şöyleydi bikaç kağıdı kücücük top yapıp avuç içine koyup, bilekten dirseğe kadar bi şeyler diyip orada sıkıştırmasını istiyoduk karşıdakinden. Sonra bi şeyler söyleyip açınca bi kağıt eksik oluyordu falan ya mutlaka hatırlayan vardır lütfen biri anlatsın o kadar takıldım ki ne olduğunu hatırlamaya... bi de varsa basit, komik numaralar onları da yazabilirsiniz ^_* neden bu kadar önemsedin derseniz hoşlandığım çocuğa yapacağım. Ne dertmiş be gülüm dediğinizi duyar gibiyim

Hoşlandığın çocuk kaç yaşında :)

Ay ama ne güzel dert ya :) umarım hatırlayan çıkar

:) ah ah üniversitedeyken hoşlandığım çocukda bana sihirbazlık yapmıştı

Şincııı küçük medilin bi köşesini deliyosun. Oraya don lastiği düğümlüyosun. Lastiğin diğer ucunu biseps kasının oraya bağlıyosun. Çeket giyiyosun üstüne. Tabi lastiği kolun içinden geçirmiş olman ve gergin olması lazım ki bıraktığın anda ceketin içine gizlensin. Bu mu acaba bahsettiğin xilda ?

Yahahah çok iyi anlatmışsın ama maalesef bu değil aslında bu sihirbazlık bile sayılmaz çok basit bi şeydi de işte o söylenen sözlerle falan önemliydi ama yok hatırlayamıyorum

bak simdi iki kağıt parçası alıyorsun. biri bi eline diğeri diğer eline ve yumruk yapıyorsun iki elinide. Önce yapacağın kişinin iki koluna birden önce bileğe getirip iki elini aç iki kağıdıga görsün. Sonra dirsek hizasına çık kolunun iç tarafı yani tekrar göster iki elini açıp. Sonra kollarını omza doğru kapatmasını söyle ve sende elini o kapatırken kagıtları koyacak gibi yap birini koy diğerini koyma. sanırım böyle birseydi. :))

Pardon şöyleydi yukarıda anlattığım gibi ama kolun iç kısmana koyup ellerini omza doğru kapatmasını söyle o kapatırken mesela sağdakini koyma açmasını söyle açarkende sanki sen kolunu açıyormuş gibi yapıyorsun ve diğer kağıdıda oraya koyuyorsun. Biz böyle yapardık inşallah anlatabilmişimdir. Ama sözleri hatırlamiyorum. Hokus pokus falandır heralde. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…