SİGORTADA BURUN ESTETİĞİ OLDUM / BİLGİ İÇİN OKUYABİLİRSİNİZ

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
Küçükken burnumun üzerine bisikletle düşmem sonucu önden de belli olan bariz kemerli bir burnum vardı. Burnumun ön tarafı da çatallıydı ve kötü bir görünümü vardı.
Ssk dan Haseki Hastanesine gittim , muayne oldum. Doktora şeklinden ve nefes darlığından rahatsız olduğumu belittim. Aynı gün tüm tetkitler yapıldı ve üç ay sorası için ameliyat günü verildi. Ameliyat adını Septum Devilasyonu sorunundan dolayı / Setrorinoplasti olarak yazmıştı doktorum. Şeklinin değişip değişmeyeceğini sorduğumda düzgün bir şekilde toparlayacağım demişti...
Üç ay çok okudum , araştırdım..
Burnumun olduğundan daha kötü olma ihtimali beni korkutsada doktorum güven verdi..
Ameliyat masasında ' Zehra Hanım size güveniyorum , lütfen aynaya baktığımda size dua edeceğim bir burnum olsun ' dedim ve gülüştük ...
Ameliyat sonrası süreç zorluydu ama sonuç , ilk sargılarım açıldığında bile inanılmazdı. Burnumda kemer ve sivriliğe dair hiç bir eser kalmamıştı ve hafif bir kalkıklık oluşturuluştu. Ameliyatın üzerinden beş ay geçti ve eski burnuma ait resimler olmasa , burnum hep böyleymiş gibi hissedeceğim :) Bu arada hastaneden amelyat olup çıktığımda cebimizden çıkan sadec 20 tl alçı parasıydı ...
Ssk ve evet referans bilgim bile olmadan bir ameliyat oldum. Önce Allah'a sonra Doktoruma güvendim. Çok şükür hem yapay olmayan hem de burnuma yakşan bir burnum oldu.

Mrb grilady, doktorunun ismi neydi? Hangi bölüme gittin, KBB mi yoksa Plastik Cer.'ye mi?

Hangi hastane doktorunuz kim acaba? birde fotolarınızı görebilirmiyiz?

bende ssk hastanede olucaktım ıyı bır doktor buldum ancak devlet estetık amelıyatını karsılamdgnı soyledıler mecbur ozelde oldum ustelık kırıkta vardı burnumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…