- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
-
- Konu Sahibi noclearmind
bir fikrim yok en doğru cevabı öğrenci işlerinden alırsınız benceÖzel bi üniversitede tam burslu okuyorum. Part time olarak çalışacağım fakat sigortalı olunca bursum kesilir mi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
öğrenci işlerinin kendinden haberi yok. yoksa oraya sormayı bende akıl edebiliyorumBize değil öğrenci işlerine sormalısın bence.
teşekkür ederim yinedebir fikrim yok en doğru cevabı öğrenci işlerinden alırsınız bence
Ben de çok araştırdım internetten kyk bursunun kesildiğini oğrendim ama içim rahat etmedi yinede. teşekkür ederim ilginiz içinÖğrenci bursu var ya hani KYK bursu diye geçiyo, sigortalı işte o bursunuz krediye çevriliyor; ancak üniversitenin bursunun kesildiğini hiç duymadım ben
öğrenci işlerinin kendinden haberi yok. yoksa oraya sormayı bende akıl edebiliyorum
Karşılıksız bursum. Hayır hiç bi evrak imzalamadım internetten araştırıyorum fakat tam kesin bir bilgi bulamadım. Daha çok stres yaptım son çare rektörlük ofisine çıkacağımBursun tam karşılıksız mı ? Okula girerken bursla ilgili belge imzaladın mı, hatırlıyor musun ya da bir yerde kopyası var mı?
Eminim okul yönetmeliğinde vs bir yerlerde yazıyordur lakin bulması mesele :))
Burs ofisi var mı? Ben de özel üniversitede master yaptım, burs ofisi vardı. Mal işler diye de bir bölüm vardı , onlar ne işe yarıyordu bilmiyorum ama işe yarıyor olabilirler mi? Öğrenci işleri teyzeleri bilmiyorlarsa rektörlük ofislerinde çalşanlar biliyor olabilir diye düşünüyorum.
Yönetmelikte sadece ortalamanın aşagısında kalırsam ve dönem uzatırsam bursum kesileceği yazıyor. Sigorta meselesinden hiç bahsedilmemiş. Heralde kesilmiyor belirsiz kaldımKarşılıksız bursum. Hayır hiç bi evrak imzalamadım internetten araştırıyorum fakat tam kesin bir bilgi bulamadım. Daha çok stres yaptım son çare rektörlük ofisine çıkacağım
Karşılıksız bursum. Hayır hiç bi evrak imzalamadım internetten araştırıyorum fakat tam kesin bir bilgi bulamadım. Daha çok stres yaptım son çare rektörlük ofisine çıkacağım
Yönetmelikte sadece ortalamanın aşagısında kalırsam ve dönem uzatırsam bursum kesileceği yazıyor. Sigorta meselesinden hiç bahsedilmemiş. Heralde kesilmiyor belirsiz kaldım
Öğrenci ıslerıyle o kadar çok problem yaşadım ki onlara sormak ıcımden gelmıyor yanlıs bılgı verırler dıye.Yani ben de emin olamadım , hiç adı geçmiyorsa kesilmez diye düşündüm lakin burası Türkiye , malum bürokraside her türlü zırva olabiliyor. Bence de riske girme , ama strese de girme. Bir şekilde öğreniceksindir eminim.
Çok açıklayici bir bilgi oldu çok teşekkür ederimÖzel üniversite bursları senin ekonomik durumunla alakalı bir burs değil sonuçta senin başarınla elde ettiğin bir şey. O nedenle kesilebilecek bir şey değil, kazanılan hakkın geriye yürümesi gibi bir şey de söz konusu değil. ama devlet bursu kyk gibi ekonomik nedenle verilen burslar. Calıştığın çok kolay anlaşılıyor, ve kesmek şöyle dursun daha okul bitmeden yatırdıklarını faiziyle istiyorlar. Okul için ise notlarını yinede iyi tutmakta fayda var.