• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigorta sektörü

dilber1982

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
159
1
316
İstanbul
bilindik bir şirketin bölge müdürlüğünde bölge yetkilisiydim.doğum sebebi ile ayrıldım.var mı aramızda sigortacı arkadaşlar

Merhabalar Dilber Hanım. Ben de aynı şekilde ülkenin en büyük fon büyüklüğüne sahip emeklilik şirketlerinden birinde görev alıyorum. Sahada çalışıyorum.
Devam etmeyi düşünmüyor musunuz ? Belki evladınız biraz büyüdükten sonra :)

merhaba,
evet düşünüyorum ama ben saha satış değilde operasyonda görev almak istiyorum.Dün bir görüşmem vardı hatta şartları çok iyiydi fakat pozisyon müşteri hizm. uzmanı.yani tel.da şikayet alacaksınız.8-9 kişilik bir ekipmiş.Ağır bir görev çünkü beni evde bekleyen birde ufaklığım olacak :) gün boyu stres stres.... operasyon olarak pozisyon açılması halinde tekrar görüşeceğiz.
Emeklilik zor değil mi hele ki satış?

bilindik bir şirketin bölge müdürlüğünde bölge yetkilisiydim.doğum sebebi ile ayrıldım.var mı aramızda sigortacı arkadaşlar

Merhabalar,

Bende sigortacıyım.Acentede calısıyorum aynı zamanda dısarıdan okuyorum bakalım okulum bıtsınde o zaman bolge mudurlugu ıns :)

Back