• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigorta Primlerinden Anlayanlar bakabilir mi?

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.391
598
Merhaba arkadaşlar. Benim kayınpederimin sigorta eksik günü var ve bugün ona bir kağıt vermişler fakat tam anlayamadım. Mayıs 2018e kadar sigortasını yatırıp ondan sonra kalan günlerinin parasını ödeyebiliyor mu? Bunu mu demek istiyor?

Eklentiler

• 3FE7248F-FBA8-406D-82A9-BBEA3C08B7FE.webp
    3FE7248F-FBA8-406D-82A9-BBEA3C08B7FE.webp
    11 KB · Görüntüleme: 141
evet yaşı gelmiş oluyor ama gün eksiği var. eksik günlerinin parasını öderse emekli olur. yok ödemezse çalışmaya devam.

evet yaşı gelmiş oluyor ama gün eksiği var. eksik günlerinin parasını öderse emekli olur. yok ödemezse çalışmaya devam.
Aaa süper. Yok zaten çalışmıyor eşimin şirketinden yatırıyorlar ama emekliliğe takmış durumda :) ölmeden şu emekli maaşımı alayım diyor. Zamanında hiç çalışmamış. Çok teşekkürler.

Askerlik borçlanması vs yaptınız mı

Eski tarihli işe girişi vs var mı

Yani ödenecek primler için dayanak lazım

Yaşım doldu al bu da 3600 günün parası diyemez ki

Askerlik borçlanması vs yaptınız mı

Eski tarihli işe girişi vs var mı

Yani ödenecek primler için dayanak lazım

Yaşım doldu al bu da 3600 günün parası diyemez ki
Askerlik borçlanması var, ben aradığımda onu ödeyeceksiniz geri kalan günlerden düşeceksiniz demişti yetkili. 93 yılında 40 gün çalışmış, sonra 2006ya kadar çalışmamış, 2006da 18 gün 2007de 80 gün diye gidiyor. Sonra 2013ten sonra düzenli yatırıldı sigortası. Kalan gün askerlik borçlanması hariç 3000 gün aslında. Eğer mayıs 2018e kadar sigortası yatırılırsa sonra toptan borcu ödeyip emekli olabilirsiniz demişler. Ona ben de şaşırdım işte.

Back
X