sigorta doğum parası ile ilgili bilgisi olan varmı

strangellucky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2007
409
3
96
40
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ssk ile anlaşması olmayan özel bir hastaneden aldın iş için raporumu bunu ne yapmam gerekiyor ssk için doğum parası için nasıl bir prosedür uygulanıyor bilgisi olan varsa bana cevap verirse çok sevinirim...kaydirigubbakcemile5

Doğuma 8 hafta kala ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere 16 haftalık iş göremez raporu alıyosun ssk ile anlaşması olan bi hastane olması gerekiyo.....

canım sen doğum raporunu başlattınmı.ben de ssk ile anlaşmalı özel bi hastaneden aldım.ilk önce doğum önü raporunu verdi daha sonra doğum yapınca yine aynı hastaneden doğum raporunu aldım. bu doğum raporunda işe başlama tarihide yazıyordu birde işbaşı kağıdı verdi. bu işbaşı kağıdınıişyerine veriyorsun. diğer rapor sende kalıyor bu raporu para alacağın zaman vizite kağıdı ve çalışmamazlık belgesiyle beraber ssk ya veriyorsun. viizte kağıdı rapor tarihinden itibaren geriye dönük 120 günlük olacak parayıda postaneden alıyorsun.umarım yardımcı olmuşumdur.

cnm ben 28. Ağustosta doğum yaptim. Parayi nezaman alacam. Raporum bitincemi???

cnm ben 28. Ağustosta doğum yaptim. Parayi nezaman alacam. Raporum bitincemi???

bebek dogduktan 56 sonra ssk gidip evraklarını bırakıyosun parayı istedigin postaneyeden de cekebiliyorsun.raporun bitincede kalan günlerin parasını alıyosun.

arkadaşlar diyelim 32.hafta sonunda gebeliğin son 3 haftasına kdr çalışabilir raporu aldık sonra 3 hafta kala tekrarmı hastaneye gidip rapor alıyoruz yani 2 keremi rapor alınıyor böyle bir durumda .bilgisi olanlar açıklayabilrmi şimdiden teşekkürler

öğretmen arkadaşlardan doğum parası alan oldu mu?alanlar nasıl aldığını açıklarsa memnun olurum.teşk...

evet arkadaşım alınması gerekiyor.ben almıştım.almayan var mı bilmiyorum.

öğretmen arkadaşlardan doğum parası alan oldu mu?alanlar nasıl aldığını açıklarsa memnun olurum.teşk...

sulecim ben sözleşmeli öğretmenim sskdan 50 milyon süt parası aldım.dogum parasını eşim aldı askeriyeden.bi araştır hangi kurum daha yüksek veriyorsa oradan al derim.baglı oldugun kurumun mutemetine gidip dogum raporu ve nüfus kimliğinin fotokopisini bırakıyosun bildigim kadarıyla eşim o sekilde hallaetti.askeriyeden 120-130 arası bi para aldık

sskdan gerekli evraklar.ama bebek 56 günlük olunca:
işveren beyan belgesi
dogum raporu
iş görmezlik raporu
vizite kagıdı(geriye dönük en az 120 günlükkayıtlı olacak)
izinli oldugun günler süresince sigortalıya prim yattı ise bunun sebebini belirten yazı alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…