• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigorta borcu

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
168
Kızlar meseleyi ayrıntılı bilmiyorum ama arkadaşımın sigorta borcu gorunuyomus bayağı yüklü miktar ama o borcun olduğu dönemlerde hep çalışıyormuş. Napabilirim diye dusunuyo. Bilgisi olan varsa yardim ederseniz sevinirim

Eski calistigi yeri arayipbduzelttirecekbyada şikayet edecek. Benim sigirtam 2 ay eksik yatmis hemen sozlesmenin fotosunu yolladim yeniden yaptilar. Valla hic korkmasin gerekirse dava acsin

Yok full time çalışıyor ama askere gittiği donemde mi işlemiş ne tam bilmiyrm bende altı ay askerlik yaptı ama o sure içinde de o kadar birikmez herhalde diye düşünüyorum. Sağolsun yardımlarınızı icin

part time mi çalıştı o dönemlerde arkadaşınız
Eski calistigi yeri arayipbduzelttirecekbyada şikayet edecek. Benim sigirtam 2 ay eksik yatmis hemen sozlesmenin fotosunu yolladim yeniden yaptilar. Valla hic korkmasin gerekirse dava acsin
Ay alıntı da yapamiyrm resmen teknoloji özürlü oldum çıktım :D yukarı yazdım kızlar cevap

Yok full time çalışıyor ama askere gittiği donemde mi işlemiş ne tam bilmiyrm bende altı ay askerlik yaptı ama o sure içinde de o kadar birikmez herhalde diye düşünüyorum. Sağolsun yardımlarınızı icin
Genel saglik sigortasidir bagli bulundugu sigorta mudurlugune dilekce verecek askerde bulundugu donemler icin terhis belgesi lazim sigortali calistigi gunler icinde sigorta gun dokumu cikaracak borcu odenmedigi icin faiz islemistir

Genel saglik sigortasidir bagli bulundugu sigorta mudurlugune dilekce verecek askerde bulundugu donemler icin terhis belgesi lazim sigortali calistigi gunler icinde sigorta gun dokumu cikaracak borcu odenmedigi icin faiz islemistir
Çok sagolunnn çok yardımcı oldun :)

Back